G4Media.ro

Dorin Chioţea este noul redactor-şef al publicației Libertatea

Sursa foto: libertatea.ro

Dorin Chioţea este noul redactor-şef al publicației Libertatea

Ringier România anunță numirea lui Dorin Chioțea în funcția de redactor-șef al Libertatea, începând cu luna iunie 2024, scrie publicația. El a lucrat în ultimii 7 ani la TVR.

„Sunt onorat, încrezător și fericit să preiau această provocare. Mă întorc acasă, în locul unde m-am format ca om matur și ca profesionist, unde mi-am întemeiat familia. Redevin parte dintr-un grup de presă solid, cu o tradiție îndelungată și cu o reputație extraordinară. Privind către viitor, Libertatea va explora teritorii noi, oferind jurnalismul energic de care au nevoie oamenii pentru a fi mai puternici. Este evident că tehnologia de avangardă va exista pentru a pune mai mult și mai bine în valoare creativitatea echipei. Urmăriți-ne de multe ori pe zi. Merită! Meritați!”, a declarat Dorin Chioțea.

Andrei Bereandă, Managing Director al Ringier Romania Media: „Interacționând cu Dorin pe parcursul unui proces minuțios de recrutare, mi-am dat seama că aparține fără îndoială, ca structură, marii familii Ringier. Entuziasmul și energia molipsitoare, capacitatea de a aborda cu lejeritate, dar și cu maturitate și profesionalism orice subiect, din orice domeniu, curiozitatea neobosită în raport cu inovația, experiența incontestabilă în materie de video și tehnologie, ne-au convins că Dorin este un jurnalist complet, potrivit unei companii cu aproape 200 de ani de tradiție în jurnalism, care în ultimii ani și-a asumat misiunea de a investi constant în digitalizare și globalizare. Îi urăm lui Dorin bun venit acasă și îl asigurăm de întreg sprijinul Grupului Ringier.”

Dorin Chiotea a debutat chiar la Libertatea, apoi a evoluat în carieră la Ringier Romania, pentru care a lucrat 13 ani în funcţii de conducere la Libertatea, Gazeta Sporturilor şi ProSport, dar a semnat, de asemenea, în Evenimentul Zilei, Unica şi Capital.

Din 2011, el a intrat în televiziune, având atât roluri de manager, cât şi de reporter – realizator – moderator de emisiuni cu tematici variate, difuzate în programe matinale foarte populare, dar şi în prime-time.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează