G4Media.ro

Doi soți din Iași au primit ordin de restricție reciproc, deși locuiesc…

Sursa foto: Pixabay

Doi soți din Iași au primit ordin de restricție reciproc, deși locuiesc în aceeași casă: nu se pot apropia la mai puțin de 3 metri, unul de celălalt

Doi soți din localitatea Ciurea, județul Iași, s-au dat reciproc în judecată, fiecare cerând să fie protejat de celălalt. Judecătorii au fost de acord, fără a lămuri însă propriu-zis cine era agresorul și cine era victima, relatează Ziarul de Iași.

Bărbatul a fost obligat să păstreze o distanță minimă de trei metri față de soția sa, atunci când se aflau amândoi în casă și de 50 de metri, atunci când erau afară.

Aceleași condiții i-au fost impuse și femeii. Nici ea nu avea voie să se apropie la mai puțin de 3 metri, respectiv 50 de metri de soțul ei. Chiar locuind în aceeași casă, amândurora li s-a interzis să ia legătura cu celălalt, inclusiv telefonic sau prin corespondență.

Ulterior, femeia a cerut evacuarea soțului din casă. Solicitarea femeii a fost susținută în instanță și de reprezentanții Secției 2 Poliție Rurală Ciurea, aceștia apreciind că o continuare a conviețuirii în același imobil a celor doi soți duce la încălcarea reciprocă a ordinului de protecție emis pentru fiecare. Magistrații au respins cererea.

Femeia nu dovedise cu nimic faptul că viața sau integritatea fizică ori psihică i-ar fi fost amenințată de soț.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează