G4Media.ro

Doi bărbaţi răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina de teren, într-o…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Doi bărbaţi răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina de teren, într-o zonă montană greu accesibilă din Munții Rodnei / Una dintre victime, transportată cu elicopterul la Cluj Napoca

Doi bărbaţi au fost răniţi după ce s-au răsturnat, sâmbătă, cu o maşină de teren, într-o zonă de munte greu accesibilă, pe raza localităţii Anieş, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, transmite Agerpres.

Una dintre victime a fost preluată de un elicopter SMURD, în stare de inconştienţă, pentru a fi transportată la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca.

„În momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la locul solicitării, au găsit ambele victime cu semne vitale, una inconştientă, una conştientă. Bărbatul inconştient a fost stabilizat de echipajul elicopterului SMURD de la Baza Jibou şi pregătit pentru a fi transportat pe cale aeriană la o clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul conştient este coborât din zona greu accesibilă de către echipajele de intervenţie (paramedici şi Salvamont) până la echipajul de terapie intensivă mobilă, pentru a fi evacuat la UPU SMURD Bistriţa”, a informat ISU.

Accidentul s-a produs în zona Izvorul Laptelui din Munţii Rodnei, iar maşina de teren se pare că s-a răsturnat de mai multe ori.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu