G4Media.ro

Doi bărbaţi din Brașov au fost arestaţi după ce au fost prinşi…

Foto: Pexels

Doi bărbaţi din Brașov au fost arestaţi după ce au fost prinşi în flagrant cu droguri pe care le vindeau cu 15.000 euro

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, sâmbătă, prin decizia Tribunalului Braşov, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce deţineau în vederea comercializării, în schimbul sumei de 15.000 euro, canabis şi cocaină, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis de DIICOT, cei doi inculpaţi au fost reţinuţi de procurori pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, fiind prezentaţi ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov, care a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

„Măsura a fost luată după ce inculpaţii au fost prinşi în flagrant în timp ce deţineau în vederea comercializării, pentru suma de 15.000 euro, cantităţile de aproximativ 1 kilogram de canabis (drog de risc) şi 150 grame cocaină (drog de mare risc), ascunse în interiorul sistemului de sonorizare al unuia dintre vehiculele cu care se deplasau”, arată sursa citată.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează