G4Media.ro

Doctorul Anthony Fauci: Nu mai este nevoie de alte măsuri restrictive în…

Doctorul Anthony Fauci: Nu mai este nevoie de alte măsuri restrictive în SUA

Doctorul Anthony Fauci, renumitul expert epidemiolog american, a declarat că nu mai este nevoie de alte măsuri restrictive, în ciuda faptului că rata infectării COVID-19 rămâne ridicată în SUA, transmite BBC.

„Nu cred că vom vorbi de revenirea la restricții”, a declarat Fauci pentru AFP. „Cred că vom vorbi despre încercarea de a controla mai bine acele zone ale țării care par să aibă o creștere a cazurilor”, a mai adăugat acesta.

În timp ce fostul epicentru al epidemiei din New York pare să fie controlat, rata infectării crește în continuare în alte state din SUA.

Doctorul Fauci pledează pentru o deschidere a țării, însă cu menținerea măsurilor restrictive în zonele unde situația o impune.

SUA au ajuns la 2,26 milioane de infectări COVID-19 și peste 120.000 de decese, fiind de departe cea mai afectată țară din lume în pandemia coronavirus.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. vai, nu se poate , nu era fauci acest raed arafat al stangii americane, nu zicea sclerozatul joe biden sa ascultam de fauci, de experti , nu de trump. vai, deci nu mai trebuie carantina in sua? sunt destule locuri in spitale? poate le spune asta si givernatorilor democrati din nordul americii care mai au inca carantina si au si cei mai multi morti pentru ca au trimis in mod criminal batranii inapoi in azile desi erau infectati , azilele devenind focare uriase de covid. guvernatori republicani: cazuri putine, putini morti (au protejat batranii in azile), restricii ridicate rapid. guvernatori democrati suporteri ai lui biden: dezastru, infectari in masa, haos, prostie, mortalitate foarte mare, somaj. alegerea in toamna e clara: doar republicanii pot salva america (si romania).

  • Doi retarz care s-au trezit comentand. Oricum SUA s-a facut suficient de ras. O tara esuata la propriu si la figurat.

  • „guvernatori republicani: cazuri putine, putini morti ” sau „alegerea in toamna e clara: doar republicanii pot salva america”

   Buna gluma, nu?

   Ia vezi statisticile la zi in Florida sau Texas si o sa vezi ditamai explozia in ultimele 10 zile: Texas a trecut zilele astea de 4000 de cazuri pe zi, Florida de 3000. Vorbim de state de 29, respectiv 20 de milioane de locuitori, adica de o populatie de talia Romaniei.

   Si nu pare ca se vede vreo temperare a curbei de crestere. In Florida, cresterea pare de-a dreptul brutala, de la 500 de cazuri pe zi in 30 mai la 3200 de cazuri pe 16 iunie.

   Dar nu va faceti griji, dupa cum a zis mentorul, e doar o gripa banala, e imposibil sa doboare un republican adevarat un virus atat de mic.