G4Media.ro

Disney pregăteşte continuarea filmului „Diavolul se îmbracă de la Prada”

Sursa foto: captură video

Disney pregăteşte continuarea filmului „Diavolul se îmbracă de la Prada”

Disney pregăteşte o continuare a filmului de succes „The Devil Wears Prada”/ „Diavolul se îmbracă de la Prada” din 2006, cu Meryl Streep în rolul Mirandei Priestly, redactorul-şef al revistei de modă Runway, cu Anne Hathaway şi Emily Blunt în rolurile asistentelor ei hărţuite Andrea Sachs şi Emily Charlton, conform Variety, transmite News.ro.

Scenarista filmului original, Aline Brosh McKenna („Crazy Ex-Girlfriend”, „Your Place or Mine”), este în discuţii pentru a scrie următorul capitol.

Nu este clar cine din distribuţia originală va reveni în această continuare dar se pare că povestea o urmăreşte pe Priestly în timp ce îşi continuă munca pe fondul declinului editării revistelor tradiţionale şi se confruntă cu personajul lui Blunt, acum director executiv cu mare putere pentru un grup de lux de care Priestly are nevoie cu disperare.

Bazat pe romanul din 2003 al lui Lauren Weisberger despre experienţa de coşmar a unei tinere care lucrează la o revistă de modă (Weisberger a lucrat ca asistent personal al editorului Vogue Anna Wintour), „The Devil Wears Prada” a fost un succes de box office, câştigând 326,7 milioane de dolari în întreaga lume şi aducându-i lui Streep un Glob de Aur pentru Cea mai bună actriţă într-o comedie, precum şi o nominalizare la Oscar. Designerul Patricia Field a fost, de asemenea, nominalizată la Oscar pentru designul costumelor din film.

Actriţele din filmul original au fost prezente cel mai recent pe scenă la premiile SAG din februarie.

„Ne-am distrat de minune cu acel film”, i-a spus Blunt lui Hathaway în timpul conversaţiei de la emisiunea „Actors on Actors”. „Nu ştiu dacă vreunul dintre noi ştia că va deveni ceea ce a devenit. Este citat pentru mine în fiecare săptămână. Va fi filmul care mi-a schimbat viaţa”.

Vestea unei continuări vine în timp ce versiunea muzicală de scenă, cu Vanessa Williams purtând ochelarii de soare negri marca Miranda Priestly, va avea premiera în octombrie pe West End-ul londonez. Producţia are o partitură originală de Elton John, regia şi coregrafia sunt semnate de Jerry Mitchell, de trei ori laureat al premiului Tony, versurile sunt semnate de cantautoarea Shaina Taub, iar cartea de Kate Wetherhead.

Disney nu a comentat informaţia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...