G4Media.ro

Dinamo a revenit în Superligă. Tehnicianul dinamovist Ovidiu Burcă: Suntem aici datorită…

sursa foto: Dinamo Bucuresti

Dinamo a revenit în Superligă. Tehnicianul dinamovist Ovidiu Burcă: Suntem aici datorită lor, datorită unor nebuni care indiferent prin ce a trecut clubul ăsta nu au abandonat. Băieţii ăştia au fost fantastici

Tehnicianul dinamovist Ovidiu Burcă a declarat, sâmbătă seară, după promovarea formaţiei Dinamo în primul eşalon, că el şi jucătorii dinamovişti nu au renunţat, indiferent de greutăţi, şi astfel echipa revine în prima ligă, relatează news.ro

“Este una dintre cele mai frumoase înfrângeri din viaţa mea. Suntem aici datorită lor, datorită unor nebuni care indiferent prin ce a trecut clubul ăsta nu au abandonat. Băieţii ăştia au fost fantastici. Dacă nu crezi, miracolele nu se întâmplă. Oricât a fost de greu nu am renunţat. Odată ce am găsit conexiunea cu suporterii a fost magie. Mă felicit până la urmă şi pe mine, şi eu am trecut prin foarte multe ca să ajung aici”, a spus Burcă.

El a vorbit şi despre tentativa FC Argeş de a obţine victoria la masa verde: “Sunt foarte mâhnit de ceea ce s-a întâmplat zilele trecute, atitudinea celor de la FC Argeş a fost total lipsită de fair-play, a fost o atitudine de înfrânţi. Au încercat să facă un joc murdar. Ceea ce au făcut mi-a lăsat un gust amar”.

“O să sărbătorim trei zile şi trei nopţi, după care o să ne apucăm, pentru că greul de-abia acum începe”, a mai afirmat antrenorul.

În timpul interviului acordat televiziunilor care transmit Superliga, Burcă a fost întrerupt de jucătorii care scandau şi s-a dus apoi să salute suporterii după ce aceştia l-au chemat şi i-au scandat numele.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...