G4Media.ro

Dezbatere electorală cu replici acide – Cătălin Rădulescu: Cu oamenii care sunt…

Dezbatere electorală cu replici acide – Cătălin Rădulescu: Cu oamenii care sunt guvernul zero habarniști n-am ce să vorbesc. Vreți să împușcați poporul român? / Ionuț Moșteanu: De la masa asta, doar dvs ați spus că vreți să-i împușcați cu mitraliera / Rădulescu: Ești un habarnist!

Cătălin Rădulescu (PSD), Ionuț Moșteanu (USR) și Marian Jean Marinescu (PNL) au participat, miercuri seara, la o dezbatere electorală la Digi24, care s-a purtat de la început până la final pe un ton aprins. Deputatul Rădulescu, care a spus că este un „membru marcant al PSD”, i-a întrerupt permanent pe ceilalți interlocutori și a ridicat tonul, afirmând că nu vorbește „cu oamenii care sunt guvernul zero habarniști” și acuzându-i de ipocrizie și că sunt de extrema dreaptă.

De altfel, Marian Jean Marinescu a făcut apel de mai multe ori la „mai multă educație”, ceea ce a generat noi replici acide ale deputatului PSD.

Dezbaterea a debutat cu subiectul legat de justiție și avertismentele Comisiei Europene.

Cătălin Rădulescu a spus că raportul adoptat de Parlamentul European privind dublul standard nu a fost susținut de liberali și că vizează inclusiv dublul standard în domeniul justiției. Deși Moșteanu și Marinescu i-au explicat faptul că este vorba despre dublul standard în comercializarea produselor, Rădulescu nu a admis acest lucru.

A susținut apoi că Polonia a respins criticile Comisiei Europene. Moșteanu a intervenit, spunând că Polonia a revenit asupra modificărilor din justiție criticate, de teama pierderii fondurilor europene.

Ionuț Moșteanu a adăugat: Sper ca PSD și ALDE să aibă atâta înțelepciune și să nu-și bată joc de români. Votul din 2016 a fost dat de oameni pentru spitale, ați promis 8 spitale regionale, autostrăzi și altele, nu legile justiției și coduri penale…

Cătălin Rădulescu: Domnu, dumneata preocupă-te de partidul dumitale și de votanții dumitale, că noi știm cine ne votează pe noi. Nu încerca să influențezi aicea, că n-ai ce.

Moșteanu: Faceți spitale. Opt spitale regionale unde sunt? Guvernați de doi ani și jumătate.

Rădulescu: Dl Prelipceanu, dacă m-ați adus să vorbesc cu Guvernul zero din care dânsul a făcut parte și nu a făcut nimic în 2016, n-are sens, pentru că cu oamenii care sunt guvernul zero habarniști n-am ce să vorbesc.

Moșteanu: PSD e la putere din 2012 fără întrerupere.

Rădulescu: Și o să fie încă 20 de ani, obișnuiți-vă cu ideea asta.

Moșteanu: Nu ați făcut nimic.

Rădulescu: Dvs. din extrema dreaptă obișnuiți-vă cu această idee, că n-o să puteți avea în viața dvs acces la putere.

Moșteanu: I-ați păcălit pe oameni.

Marinescu: Ar fi o tragedie pentru România să mai continue această guvernare. este evident pentru toată lumea acest lucru, și după reacțiile oamenilor prin turneele pe care PSD le face prin țară (Rădulescu râde). Eu cred că după alegerile europene se va lua o altă cale, pentru că se va întâmpla ceea ce este normal să se întâmple.

Rădulescu (vorbind peste Marinescu): Vorbiți ca pedelist sau ca penelist acuma?

Marinescu: În cazul în care avem o decizie pe articolul 7, eu cred că oamenii ăștia trebuie să dispară din viața politică.

Rădulescu: Ia mai ziceți ceva de extremă dreapta. Ce vreți, să ne împușcați, să împușcați poporul român? Ce vreți să faceți, că n-am înțeles?

Vorbesc toți interlocutorii în același timp, intervine moderatorul.

Moșteanu: Deocamdată, la masa asta dvs. ați spus că vreți să-i împușcați cu mitraliera pe toți cei care au ieșit în stradă.

Rădulescu: Pe comuniști. Asta arată că ești un habarnist. Pe comuniști, pe comuniști, pe comuniști. Întotdeauna voi ieși împotriva comuniștilor.

Intervine din nou moderatorul.

Marinescu: Oamenii politici care conduc împotriva cetățenilor nu trebuie să mai aibă posibilitatea să mai conducă. E evident acest lucru.

Rădulescu: Dl Prelipceanu, dacă pot să spun și eu ceva. Noi când auzim retorica asta ipocrită a dânșilor…

Marinescu: Și ar mai trebui făcut ceva: mai multă educație, să folosim cuvinte normale în fața telespectatorilor.

Rădulescu: Educație nu faceți dvs. în fața unui medic niciodată. Nu ați avut încă această cinste, să faceți educație unui medic. Învățați asta! (cu degetul arătător ridicat)

Marinescu: Ba s-ar putea să fi avut această cinste.

Rădulescu: Dânșii sunt cei care n-au făcut nimic când au fost la guvernare. Vorbesc de PDL, PNL, adică în afară de a tăia salarii și pensii sau de a nu face nimic în țara asta, vin să critice orice măsură pe care o facem noi. Întrebați-i dacă au vreun program.

Marinescu: Suntem singurul partid care are un program…

Rădulescu: Făcut cu cine, cu Sică Mandolină?

Marinescu: Iarăși revenim la educație.

Dezbaterea a continuat despre creșterea pensiilor și a inflației. Rădulescu a dat exemplu mamei sale, fostă învățătoare, care în 2012 avea o pensie de 700 de lei, iar acum este de 2020 de lei. Moșteanu i-a spus că au dat cu două degete pensionarilor și au luat cu două mâine. Replica lui Rădulescu: Sunteți în eroare, mințiți cu nerușinare!

În finalul dezbaterii, Ionuț Moșteanu l-a invitat pe Cătălin Rădulescu ca PSD să pună pe ordinea de zi a Parlamentului proiectul USR de eliminare a pensiilor speciale. În replică, Rădulescu a spus, pe un ton ridicat, că îi invită pe magistrați să vină pe 26 mai la vot și să voteze USR care le va tăia pensiile.

Sursa foto: captură video

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Deputatul mitraliera s a vopsit in cap, s a gelat, mai urmeaza sa si puna popoul la dispozitia lui codrin

 2. Dezbatere electorala cu Catalin Radulescu… buna poanta.

 3. frate, dar PSD chiar au scos pe cei mai prosti și „habarnisti” la înaintare? Cu asemenea specimene vor ei sa facă politica? ha ha, sunt amuzanți cât de proști sunt și ce „dezbateri” de bere la coltul blocului fac psdistii gen Cretinel Pradulescu asta.
  mai băgați băieți din astia și dezbateri de genul asta, ca fiecare ieșire publica însemna o cărămidă la cavoul vostru. pe noi ne distrează, ca oricum știm cu cine votam și în nici un caz nu e cu jegurile care scufunda tara economic.
  A, și ca să nu uit, mai votăm și 2x „Da” ;), ca să moara toți dușmanii României.

 4. Ma-sa mitralierei a intrat la pensie speciala, adica.

  • Da, si eu m-am gandit imediat la asta.

 5. Mitraliera este mult prea idiot ca fi putut intra la medicina in anii 80. Pur si simplu nu avea cum. Cred ca e ceva dubios la mijloc, unii copii de securisri/nomenclaturisti aveau acces la subiecte.

 6. Nemernicul psd-ist nu lasa colegii de platou sa scoata mai mult de trei cuvinte si macanea ca o mitraliera.Pare ultimul ghelban care pute fi trimis intr-un stusio tv si numai prin furturi masive mai poate iesi Cima rosie pe primul loc la alegeri.Deci trebuiesc observatori din toata opozitia uniti pentru corectitudinea votului !

 7. De mult nu ți-am urat, tovarașe mitralieră rădulescu, un sicer MUIE PSD însoțit de tradiționalul „băga-te-aș în pizdă la mă-ta de limbric împuțit”.

 8. radulescu = un infect care te poate baga in puscarie. Daca nu te controlezi bine iti vine sa-i dai cu o caramida in cap. Un monument de tupeu, prostie si nesimtire

 9. Bravo Ionut Mosteanu ,bravo USR !

 10. De ce atita zgomot pentru un neica nimeni?Vrea si omul sa scape cu prada fara a raspunde.

 11. Cine l-a băgat pe Rădulescu în Parlament ?

  Nu vitele care n-au votat în 2016 ?

  E numai vina poporului, prea cretin să apere ţara de PSD.

 12. Imbecil votat de imbecili …..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.