G4Media.ro

Descinderi la traficanţii de droguri din Maramureş / S-au confiscat 25 de…

Sursa foto: Emaramures.ro

Descinderi la traficanţii de droguri din Maramureş / S-au confiscat 25 de grame de cocaină, peste 7 kilograme de canabis și 410 pastile ecstasy

Un flagrant și șapte percheziții au condus la descoperirea a 25 de grame de cocaină, aproximativ 7,2 kilograme de canabis, 410 comprimate conținând MDMA, sume de bani și alte obiecte care au legătură cu cauza, informează Emaramures.ro.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, alături de polițiștii anti-drog au desfăşurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc și de mare risc, constând în realizarea unei activități de prindere în flagrant, urmate de punerea în executare a 7 mandate de percheziție în județul Maramureș şi efectuarea a 4 percheziţii auto.

În cauză, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus măsura reținerii față de 2 inculpați, ulterior față de unul dintre aceștia fiind dispusă arestarea preventivă de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș.

Față de cel de-al doilea inculpat, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca – Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, D.G.A. – Structura Centrală, precum și al lucrătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – I.P.J. Maramureș.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Sursa foto: Emaramures.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. POLITIA ISI FACE DATORIA DACA SINT LASATI, DAR NU SINT. ASTFEL DE PERCHEZITII TREBUIE FACUTE IN FIECARE JUDET ,IN FIECARE LUNA.TOATA LUME STIE CU CE SE OCUPA SUTE DE INTERLOPI, DAR SEFII POLITIEI SE FAC CA NU STIU.
    TREBUIE CONFISCAT TOT CE NU POATE FI JUSTIFICAT….CUM POATE UN ,,OM” SA AIBA CASA ,MASINA….ETC FARA SA FI MUNCIT CORECT O ZI IN VIATA LUI?