G4Media.ro

Declarație comună a Consiliului European pe tema atacurilor teoriste din Franța: Suntem…

Declarație comună a Consiliului European pe tema atacurilor teoriste din Franța: Suntem șocați și întristați. Condamnăm în cei mai fermi termeni posibili aceste atacuri

Liderii celor 27 de state din Uniunea Europeană au transmis o declarație comună prin care condamnă atacurile teroriste din Franța.

„Suntem șocaţi şi întristaţi de aceste atacuri teroriste” (ultimul petrecut joi într-o biserică din orașul Nisa, în sudul Franţei, soldat cu trei morţi).

„Condamnăm în cei mai fermi termeni posibili aceste atacuri care au reprezentat atacuri asupra valorilor noastre comune. Suntem uniți și fermi în solidaritatea noastră cu Franța, cu poporul francez și cu Guvernul Franței, în lupta  comună și continuă împotriva terorismului și extremismului violent”, a transmis joi Consiliul European într-un comunicat de presă.

În document se mai lansează un apel către liderii din întreaga lume:

„Îi cehmăm pe liderii din întreaga lume să lucreze pentru dialog şi înţelegere între comunităţi şi religii, în detrimentul divizării”.

 

Sursa Foto: Consiliul European

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Cand mureau ai nostri prin lanurile de spaaranghel, Macroul is freca palmele, urmand exemplulu Dulapului.

  • ”Cand” julienii ”sparanghelisti” care trollează pentru mafia PRO-USL-PSD ”mureau prin lanuri” cum li se întâmplă analfabeților plecați pe miriște și care nu mai recunosc drumul spre casă, Coceanul cu care se iubeau în taină ”is freca” pănușii ”urmand exemplul” Aragazistului Șef de la pesderastie.

 2. Nu inteleg rolul acestor declaratii. Declaram, condamnam, desenam cu creta pe asfalt, dar nu facem nimic concret.

 3. :-)))))). Declar pe proprie raspundere ca „diversity is our strenght”. Vedem de ceva vreme roadele acestei puteri. Singura declaratie buna pe care o pot face este: cetateni europeni, ne pare rau, v-am esuat, o sa tot vedem roadele bune ale diversitatii si peste zeci de ani, cu toate astea va rugam sa ne votati, pentru ca noi suntem buni si iubim pe toata lumea si am vrea ca tot globul sa vina in europa. Va multumim! Apropo, hai ca astept sa inceapa cu extrema dreapta, cumva tot aia o sa fie cei mai vinovati si saracii nici macar nu exista, cu exceptia probabil a 10-20 de nazisti adunati din toata Europa.

 4. „Îi chemăm pe liderii din întreaga lume să lucreze pentru dialog şi înţelegere între comunităţi şi religii, în detrimentul divizării”.Ce zici Macron ti se adreseaza?Oare ce le comunici comunitatii musulmane:pentru prevenirea divizarii vom continua sa va insultam Profetul, nu ne putem opune libertatii de exprimare?

  • Dar trolii seb-olșevici de la mafia PRO-USL-PSD, responsabili cu ”divizarea, oare ce zic”, lor ”li se adreseaza”?

 5. Franța încă mai crede că se poate opune noii societati UE.

 6. Ăștia au salarii? Sau se strâng ei așa gen babele in fata blocului. E o instituție care nu are nici o putere decizională .

 7. Găini pe funcții de vulturi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.