G4Media.ro

De Volkskrant, influent ziar olandez: Acum şi România are un lider autoritar/Dragnea…

De Volkskrant, influent ziar olandez: Acum şi România are un lider autoritar/Dragnea ține țara în strânsoarea feudală

De Volkskrant, unul dintre cele mai citite ziare olandeze, a deschis una dintre ediţiile tipărite cu şeful PSD, Liviu Dragnea pe prima pagină, titrând că „Acum şi România are un lider autoritar”, anunță ziarul Adevărul.

Publicaţia olandeză a descris, într-un material mai larg, contextul politic românesc, scriind: „Afaceristul-politician Liviu Dragnea are România în strânsoarea sa feudală. Cum a reuşit asta?”. În lead-ul articolului, presa olandeză a precizat că „în timp ce românii ies în stradă împotriva corupţiei, Liviu Dragnea îşi aşteaptă şansa de a deveni preşedinte. El este de mult timp cunoscut drept simbolul culturii politice putrede din ţara sa”.

Articolul este semnat de jurnalistul olandez Jenne Jan Holtland şi poate fi găsit în varianta întreagă aici.

Menționăm că o serie de publicații mari internaționale, Washington Post, Le Monde sau televiziunea publică germană au acordat în ultimele zile spații largi degradării democrației din România din cauza modului în care Dragnea dirijează din umbră puterea.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. O să râdă lumea intreagă de el arătându-l cu degetul:”Uitați acesta e cel supranumit „mortul viu”, care a scăpat dintr-o tentativă de asasinat pusă la cale de 4 agiamii și nici de Parodontoză n-a fost incă răpus…!”

    • Dragnea are antrenament in fuga de raspundere si a reusit sa scape de luptatorii ninja care venisera dupa el. Acum ii zice Tigru si Dragon.

    • Să se hotărască, ori Tigru, ori Dragon ! Suntem monoteiști și nu avem cum să venerăm două divinități in același timp…!

  2. Drag ne-a intors in epoca feudala.