G4Media.ro

De la restaurant la magazin de cadouri. Cum s-a reinventat un antreprenor…

De la restaurant la magazin de cadouri. Cum s-a reinventat un antreprenor din Timișoara în pandemie

Pandemia i-a forțat pe unii antreprenori să se reorganizeze ca să își salveze afacerea. Mihai Lambrino are un restaurant în zona istorică a Timișoarei. Cum anul trecut a fost mai mult închis decât deschis, tânărul a decis să transforme interiorul localului într-un magazin de cadouri.

„Magazinul l-am deschis anul trecut înainte de Crăciun, în noiembrie. Eu am un magazin online cu vinuri și e funcțional. Clienții cărora le plăcea un vin în restaurant îl puteau lua acasă la prețul shop-ului. Dar dat fiind că am fost închis la interior și locul acela stătea fără scop și cheltuia, pentru că au rămas chiriile de plată, am zis să extindem shop-ul, să îl aducem aici fizic. Și am făcut foarte multe opțiuni de pachete cu vin și specialități gourmet pentru cei care au nevoie să facă un cadou. Cei care vin în shop au 40 de opțiuni de pachete diferite din care să aleagă. Am dus și alte produse din online acolo: uleiuri, paste, ciocolată. Vinurile sunt din toată lumea vinului, pastele din Italia artizanală, ciocolata din Italia și Bulgaria, uleiul din Grecia și Italia”, a declarat Mihai Lambrino pentru Economedia.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter