Donează aici. Susține o presă liberă.
Funcționăm ca organizație non-profit, iar banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt destinați integral finanțării proiectului G4Media.
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank
Pandemia i-a forțat pe unii antreprenori să se reorganizeze ca să își salveze afacerea. Mihai Lambrino are un restaurant în zona istorică a Timișoarei. Cum anul trecut a fost mai mult închis decât deschis, tânărul a decis să transforme interiorul localului într-un magazin de cadouri.
„Magazinul l-am deschis anul trecut înainte de Crăciun, în noiembrie. Eu am un magazin online cu vinuri și e funcțional. Clienții cărora le plăcea un vin în restaurant îl puteau lua acasă la prețul shop-ului. Dar dat fiind că am fost închis la interior și locul acela stătea fără scop și cheltuia, pentru că au rămas chiriile de plată, am zis să extindem shop-ul, să îl aducem aici fizic. Și am făcut foarte multe opțiuni de pachete cu vin și specialități gourmet pentru cei care au nevoie să facă un cadou. Cei care vin în shop au 40 de opțiuni de pachete diferite din care să aleagă. Am dus și alte produse din online acolo: uleiuri, paste, ciocolată. Vinurile sunt din toată lumea vinului, pastele din Italia artizanală, ciocolata din Italia și Bulgaria, uleiul din Grecia și Italia”, a declarat Mihai Lambrino pentru Economedia.
/https%3A%2F%2Feconomedia.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F04%2Frestaurant-timisoara-foto-economedia-1.jpg)
Citește integral pe economedia.ro