G4Media.ro

De ce vrea Eugen Teodorovici să candideze la președinția organizației de femei…

De ce vrea Eugen Teodorovici să candideze la președinția organizației de femei din PSD. Explicații bizare care pun în discuție egalitatea de gen într-un partid de stânga

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat vineri că va candida pentru preşedinţia Organizaţiei Femeilor Social Democrate în momentul în care vor fi organizate alegeri, transmite Agerpres.

„În Parlament, la fel. Dacă vă meritaţi locurile, foarte bine. Să fie un Parlament plin de femei. Foarte bine! Acesta să fie obiectivul nostru. Nu că aveţi 50-50 şi, gata, am închis discuţia! Nu cădeţi în această capcană. Şi eu v-o spun ca bărbat. De asta am şi spus şi o să spun în continuare şi nu o să îmi retrag dorinţa aceasta, de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizaţia de femei PSD. Am să-mi depun dosarul, pentru că vreau să devin preşedintele organizaţiei. Nu ştiu cine o să candideze, dar eu o să candidez sigur. (…) Păi, nu se fac alegeri. Nu vedeţi că nu se doreşte să se facă alegeri? Trebuia să decidem la CEx: facem alegeri. Şi făceam! Uite, chiar astăzi”, a declarat Eugen Teodorovici în cadrul Şcolii politice de vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, desfăşurată la Mamaia.

El a precizat că se va lupta pentru a schimba „mentalitatea bărbaţilor, cu adevărat”, menţionând că nu este importantă împărţirea posturilor conform principiului 50%-50%, ci respectul adevărat faţă de femei.

„Vorbea Rovana (Plumb, n.r) de această egalitate de gen. N-o să mă auziţi niciodată să spun acest lucru. Eu o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaţilor, cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbaţi, ci felul în care bărbaţii vă simt aproape şi vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înşişi. Aici este problema. Şi să nu picaţi în această capcană politică, pentru că este o capcană. Şi la nivel european, unde sunt cei mai mari magicieni în ale politicii şi în ale vânzării foarte frumos împachetatului, vânzării către oamenii care aşteaptă anumite lucruri”, a declarat Teodorovici.

Pe de altă parte, ministrul Finanţelor a remarcat că în ultima perioadă multe dintre posturile importante au fost ocupate de către femei din PSD.

„Vorbea Rovana: ”Să fim noi, să fim noi!’ Domnule, dar noi unde suntem? Noi, noi, noi… Dar noi, ăştia, unde suntem? Am înţeles, aţi ocupat toate funcţiile: şi de prim-ministru, şi de primar general, şi de comisar, şi de preşedintele statului – acum, doamna preşedinte va deveni preşedintele statului. (…) A, ba da, a mai rămas un loc. Cred că la bucătărie. Mihai, îl împărţim pe ăsta? La bucătărie!”, a spus Teodorovici râzând, declaraţiile sale fiind întâmpinate cu râsete şi aplauze din sală.

Sursa: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. O laba trista….

 2. Asta a capiat de-a dreptul. Se vede Teodoroviciule ca n-ai ce face, ca altfel ti-ai gasi lucruri serioase sa faci. Chelului tichie ii trebuie!

 3. Cind merge la coafor are timp sa gindeasca. Daca PSD are organizatie de femei separata atunci de ce Dancila candideaza la barbati?
  Pai atunci de ce sa nu poata candida si Teodorovici la femei?
  Oricum e de sex incert. Ca si Dancila de altfel.

 4. Astea nu sunt altceva decat „hipstereli cu manta” ! :))))

 5. Pentru ca n-are c—ie!

 6. PSD”#egalitate în diversitate”

 7. ORLEANDO, hai să -ți dau eu o CONTRA-REPLICĂ! FEMEIA ȚI -O RIDICĂ, FEMEIA ȚI -O COBOARĂ (mai pe seară cum zici tu!)
  BĂ BĂIATULE! EȘTI MUCI! TOT UN FEL DE GIGGGOLLLLO AI RĂMAS! :-))))))

 8. Orlando este o paţachină PZD-istă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.