G4Media.ro

David Muniz, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti: România a…

sursa foto: Facebook/ Ambasada SUA

David Muniz, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti: România a dat dovadă de putere şi voinţă de a lupta împotriva corupţiei

David Muniz, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, a declarat, la recepţia oferită joi de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 245-a aniversări a Zilei Independenţei, că SUA sunt mândre că au ajutat România să promoveze statul de drept.

„România a dat dovadă de putere şi voinţă de a lupta împotriva corupţiei; continuarea devotamentului faţă de statul de drept va contribui la eradicarea ultimelor rămăşiţe care bântuie sau mai afectează această naţiune. Suntem mândri că am ajutat România să promoveze statul de drept şi continuăm să vă fim alături în aceste eforturi”, a precizat David Muniz.

El a vorbit şi despre valorile comune ale României şi Statelor Unite şi despre relaţia de prietenie între cele două ţări.

„Naţiunile, ca şi oamenii, se definesc prin valorile pe care le apără şi prin partenerii pe care îi au. Astăzi văd o naţiune pe care Statele Unite se mândresc să o numească aliată şi prietenă. Vă mulţumesc că sunteţi alături de noi şi să ştiţi că vom sprijini România, pe măsură ce continuă să îşi ocupe locul binemeritat de lider european”, a completat Muniz.

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîţu, precum şi alţi reprezentanţi ai Executivului au participat joi la recepţia oferită de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 245-a aniversări a Zilei Independenţei.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ Ambasada SUA

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

  1. De la” a da dovada” la „a radicat”, e distanta…dar diplomatia…

  2. Marș jigodie!Când ne băgați pe gât avioane ruginite sau firme gen Behtel atunci nu este corupție jigodie ordinară.

  3. Ce s a mai luptat dorneanu cu coruptia. Cu fetele de la csm, cu pensionarii din magistratura au rupt in doua coruptia, au nenorocito!!!

  4. Panica mare, a disparut respectul pentru mafioti si corupti.

  5. Sa speram ca lupta DNA va continua!

  6. cand va veti aprinde mai rau pe un caz de coruptie, veti da in avc