G4Media.ro

Dăncilă: „Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru.” Oana Pellea:…

Dăncilă: „Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru.” Oana Pellea: Nici eu

Actrița Oana Pellea o ironizează, într-o postare pe Facebook, pe Viorica Dăncilă, după ce aceasta a afirmat că: „Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru.” Oana Pellea scrie că: „Viorica are dreptate: <Sunt prim-ministrul României și nu pot accepta acest lucru>. Adica nu poate accepta ca este prim-ministru. Nici eu”, transmite HotNews.ro

„După cum ştiţi, am fost plecată în Israel. Când m-am întors din Israel, am văzut declaraţiile domnului preşedinte, am văzut modul în care domnul preşedinte dădea impresia că mă cheamă ca la şcoală, ca pe un elev care nu şi-a făcut lecţia şi trebuie certat. Sunt prim-ministrul României şi nu pot accepta acest lucru”, a afirmat Viorica Dăncilă, vineri seară, la România Tv.

Este încă o declarație făcută de premierul Dăncilă care stârnește comentarii acide din partea opiniei publice.
Asociația Elevilor din Constanța (AEC) condamnă, într-o postare pe Facebook, declarațiile făcute vineri seară de premierul Viorica Dăncilă la RTV, care l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis, spunând că “Nu suntem la şcoală ca să vină domnul profesor şi să ia elevii de urechi. Dacă a făcut-o o dată, asta nu înseamnă că trebuie să se repete”.

“Considerăm extrem de grav faptul că în anul 2018 șeful guvernului promovează public atitudini care ne aduc aminte de vremurile de mult apuse. Conform art. 6, alin. (2) din Statutul Elevului, <<Elevii au dreptul la respectarea imaginii, demnității și personalității proprii>>, fapt ce interzice din start orice comportament care poate aduce atingere integrității fizice sau psihice a elevilor, mai ales din partea profesorilor, persoane care ar trebui să le deschidă perspectivele, să îi determine să îndrăznească, să își asume riscuri”, arată asociaţia elevilor constănţeni pe Facebook.

Publicitate electorală

Sursa foto: Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Stati linistiti! Dancila nu a intekes si nici nu o sa intekeaga inviata asta ceea ce a vrut sa spuna Oana Pellea!