G4Media.ro

Dan Vîlceanu îl laudă pe Cîțu că a implementat plata online /…

Dan Vîlceanu îl laudă pe Cîțu că a implementat plata online / El anunță că următoarea tranșă din PNRR, de 3 miliarde de euro, ajunge în țară în luna mai

Ministrul Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a spus vineri seara că în România vor veni „mulți bani” și că următoarea tranșă din PNRR este așteptată în luna mai. Până în prezent, din PNRR au intrat în ţară 3,8 miliarde de euro, bani care sunt în contul din BNR.

„Vom mai putea aduce, undeva în luna mai când facem prima cerere de plată, încă aproximativ 3 miliarde euro. Vor fi bani foarte mulţi care vor intra în România, dar în primul rând trebuie să vedem că se întâmplă reformele”, a spus Vâlceanu la Digi24.

El a punctat că cea mai importantă reformă este digitalizarea.

„Trăim în lumea asta, într-o eră digitalizată şi România nu e încă acolo unde trebuie să fie, iar asta vedem fiecare dintre noi în momentul în care mergem într-o instituţie publică. Încă suntem cu cererea, cu ghişeul…Lucrul ăsta se poate schimba drastic în bine”, a comentat Vîlceanu.

El a amintit și despre Spaţiul Privat Virtual, explicând că încă sunt probleme: „cade serverul”, dar că sistemul totuși funcţionează.

Vîlceanu l-a lăudat și pe Florin Cîțu (recent și Cîțu a spus în emisiune la Antena3 că Vîlceanu este prietenul lui cel mai bun).

”A fost o revoluţie în România, faptul că s-a rezolvat un lucru banal – dar pe care nimeni nu-l rezolvase de ani de zile – să poți să plătești la Trezorerie online. S-a întâmplat în mandatul lui Florin Cîţu de ministru al Finanţelor”, a spus Vîlceanu.

Sursa Foto: Dan Vilceanu/ Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  1. Pina in mai, mai este mult parazitilor🤮

  2. Il lauda deoarece i-a murit la intrare.

    • La intrarea dvs n-a murit?

  3. Fratzi intru mangleala.

  4. Si ce facem cu banii? Pomeni electorale? Sau chiolhanuri de partid? Ca in rest, fiecare se descurca cum poate!!!!!

  5. Pupa valcene, pupa! Altceva oricum nu stie. De salariul minim nici nu poate fi vorba.🙃

  6. PNL = mincinosi si tradatori.

  7. Dan Vilceanu ( omul de afaceri cu statul ) isi freaca minutele .

  8. vor topi baietii banii cum s-a topit zapada ce a cazut in sahara anul asta…am vazut deja exemple ca 1 metru de pista de bicicleta 100 de milioane, studii de fezabilitate de milioane de euro si vom vedea si alte grozavii tineti-va bine nadragii pentru cand va veni plata scadenta la aceste imprumuturi sa va cumparati vaselina din timp