G4Media.ro

Cum manipulează AUR opinia publică în legătură cu o postare pe Facebook…

Sursa Foto: Facebook/ Eduard Novak

Cum manipulează AUR opinia publică în legătură cu o postare pe Facebook a ministrului sportului, Eudard Novak / Partidul extremist îi cere premierului să-l demită pe motiv că ar fi prezentat strategia națională pentru Sport în maghiară cu subtitrări în română

Partidul extremist AUR îi cere premierului Nicolae Ciucă să-l demită pe ministrul sportului, Eudard Novak, pe motiv că ar fi postat pe pagina de Facebook prezentarea strategiei naționale în limba maghiară, cu subtitrare în limba română. În realitate, ministrul Novak a prezentat stragetia națională în ultimele săptămâni în mai multe orașe din România (Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Pitești), după cum rezultă și din postările sale de pe Facebook, iar la sfârșitul săptămânii a prezentat strategia inclusiv la sediul UDMR din Cluj Napoca, unde a vorbit în maghiară pentru presa de limbă maghiară iar clipul a fost postat ulterior pe Facebook cu subtitrare în română.

Vezi aici postările ministrului despre prezentarea strategiei în alte orașe din România

Redăm mai jos comunicatul comunicatul AUR

”O nouă sfidare la scenă deschisă față de Statul Român, marca UDMR! Ministrul Sportului, Eduard Novak a postat pe pagina sa de Facebook o prezentare video a strategiei naționale pentru Sport realizată în limba maghiară și subtitrată în română. Pentru a nu lăsa nicio interpretare asupra caracterului oficial al discursului, Novak vorbește sub sigla Ministerului Sportului din România.

Autor sau protagonist al unui lung șir de incidente în care defăima sau ignora însemnele de stat sau imnul României, Eduard Novak nu si-a ascuns niciodată convingerile separatiste și s-a erijat într-un promotor al autonomiei pe criterii etnice pentru zona Harghita – Covasna.

Prezentarea unei strategii naționale de dezvoltare într-o limbă neoficială a Statului nu este doar o lipsă totală de respect față de poporul român, dar și o contestare agresivă și fățișă a suveranității României. Un astfel de exponent al revizionismului maghiar nu are ce căuta în Guvernul României și nu merită privilegiul de a reprezenta în niciun fel Statul Român.

Acum, mult după cel de-al doisprezecelea ceas, premierul Nicolae Ciucă, președinte al partidului care a făcut Marea Unire și general în rezervă al Armatei Române trebuie să își facă datoria și să îndepărteze din Guvern oficina revizionismului maghiar și falanga extremismului de la Budapesta, UDMR.

Cerem imperativ Președintelui României, liderilor celor două partide românești din coaliția de guvernare și prim-ministrului să acționeze imediat pentru respectarea și protecția Constituției României.”

 

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

8 comentarii

  1. He he he 😂…

  2. Art. 13 – Limba oficială
    În România, limba oficială este limba română.

  3. Ii terminam pe toți. Aurolacul e la putere! Zzzzz

  4. Atunci cand AUR de mana cu USR dadeau guvernul jos tot extremisti erau???

    • Da tot extremisti erau si sunt! Nu vezi cum te manipuleaza!? Mint doar ca sa se agate de un subiect🤮

  5. Tipic, a invatat de la rusi. Si aia fix la fel fac. Doar trebuie sa vezi ce fel de oameni ii sustin si iti dai seama din ce aluat is facuti. Problema e ca is multi de genul acesta in tara. Peste tot vezi scursuri, dar cand e vorba de AUR, e greu sa gasesti unul educat si cu bun simt.