G4Media.ro

Cum a reuşit Botoşaniul să devină primul judeţ din România care a…

Foto: Poliția Locală Bacău

Cum a reuşit Botoşaniul să devină primul judeţ din România care a finalizat recenzarea populaţiei: Am intrat cu Poliția Locală

Județul Botoșani e primul judeţ care a atins ţinta de 100% recenzare la populaţia estimată. Unde n-au vrut oamenii, au fost convinşi, explică directorul Direcției de Statistică Botoșani.

”Au fost unele zone din Botoșani unde am intrat cu Poliția Locală, iar acolo unde am întâlnit reticențe din partea populației în momentul în care am fost împreună cu recenzorii pe teren, la vederea mai multor persoane pe teren și-au schimbat atitudinea și au fost cooperativi”, spune directorul Valentin Popa, citat de Botoșăneanul.

În Bucureşti, abia puţin peste jumătate din populaţie a apucat să completeze formularul, în timp ce judeţe ca Botoşani sau Vrancea au atins deja ţinta estimată.

”Avem judeţe care au finalizat recensământul. Aș menționa aici Botoșani și Vrancea. Bucureștiul pentru acest moment are o rată mică de recenzare, puțin peste 55-56%. Timişul la fel cu o rată mică”, a anunțat Andrei Tudorel, preşedinte INS.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. bravos , tot cu politia o sa veniti si dupa porc si Vaca, nu I asa?

  2. @vct, hai la Botoșani dacă tot tot vrei.

  3. La intimidare , asa procedeaza guvernantii ….