G4Media.ro

Cultură de canabis într-o hală de o mie de metri pătraţi din…

sursa foto: Poliția Română

Cultură de canabis într-o hală de o mie de metri pătraţi din Vrancea. Mii de ghivece în care creşteau plantele, descoperite în hală, zeci de kilograme de droguri găsite

Patru bărbaţi sunt cercetaţi de procurorii DIICOT pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc în formă continuată, ei fiind suspectaţi că au înfiinţat şi întreţinut o cultură de canabis într-o hală de o mie de metri pătraţi, în judeţul Vrancea, transmite News.ro.

La locuinţele suspecţilor au fost găsite seci de kilograme de droguri şi sume mari de bani.

Doi dintre inculpaţi sunt suspectaţi că, în cursul acestui an, au înfiinţat şi întreţinut o cultură de canabis, indoor, într-o hală de aproximativ 1.000 de metri pătraţi situată în judeţul Vrancea, ceilalţi doi ocupându-se cu vânzarea drogurilor obţinute.

„În hala destinată culturii de canabis au fost descoperite urmele plantaţiei anterioare – 6.797 de ghivece de diferite dimensiuni cu urme de pământ şi 38 cutii mari cu urme de fragmente vegetale, radiatoare, ventilatoare, tuburi de aerisire, dezumidificator, lămpi amplasate în două spaţii de tip laborator, un tocător electric de dimensiuni mari şi o maşină de vidat ambele cu urme de materie precum şi un sistem de irigare cu 15 ţevi, dezasamblat, ambalaje şi diverse recipiente, toate cu urme de materie vegetală şi mai multe cântare de dimensiune mare”, transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, DIICOT.

În urma a cinci percheziţii domiciliare făcute joi în municipiul Bucureşti şi judeţul Vrancea, în două dintre domiciliile unde au avut loc descinderi au fost fiind identificate şi ridicate aproximativ 50 de kilograme de canabis. O parte din droguri era ascunsă într-un perete fals din beciul uneia dintre locuinţe.

La descinderi au fost de asemenea găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor sumele de 231.300 de lei, 23.900 de euro şi 1.500 USD.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Asta se intampla cand nu se mai cultiva sfecla !