G4Media.ro

Cristian Popescu Piedone propune modernizarea a șapte străzi din Sectorul 5 prin…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cristian Popescu Piedone propune modernizarea a șapte străzi din Sectorul 5 prin Programul „Anghel Saligny”

Primarul Cristian Popescu Piedone propune Consiliului Local Sector 5 să adopte, în şedinţa din 8 noiembrie, un proiect privind finanţarea prin Programul „Anghel Saligny” a unor lucrări de alimentare cu apă/canal şi modernizare a infrastructurii rutiere pe şapte străzi aflate în administrarea autorităţii locale.

Pentru lucrările de alimentare cu apă/canal pe aceste străzi este estimată o investiţie de circa 27 de milioane de lei cu TVA, dintre care aproape 25,8 milioane de lei de la bugetul de stat şi 1,4 milioane de lei din bugetul local.

Referitor la lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere este prevăzută investiţie de aproximativ 20,8 de milioane de lei cu TVA, dintre care 19,6 milioane de lei de la bugetul de stat şi circa 1 milion de lei din bugetul local.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

27 comentarii

 1. Și noi propunem să iei minim 8 ani de pârnaie, jigodie ordinară ce ești !

 2. Nenorocitule, când te vedem la bulau? Măcar vreo 10 ani!

 3. Mai degraba Anghel Saligny ar putea legaliza atrocitatile din Colectiv.

 4. Mafiotul, când te vedem la bulau? Măcar vreo 10 ani!

 5. Bun, si cat e parandaratul pe care-l iau Popescu, PSD si PNL? Cand o sa aflati asta o sa fiti tari! 🙂

  • daca e parandarat e treaba Parchetului, a DNA..etc….primarul, oricare ar fi el, e obligat sa gaseasca finantare pentru investitiile localitatii unde a fost ales….o intrebare….daca Fritz, Viziteu, Coliban au aplicat la PNDL e vorba tot de parandarat?….si au depus si USR-istii proiecte, nu ca ar fi ceva rau, asta e jobul unui primar….sumele sunt alocate dupa tipul de UAT, se dau pe principiul primul venit, primul servit…..dar la tine nu am pretentii, daca a zis Nasui pe fb ca Programul e nasol, voi nu mai judecati cu capul vostru, luati de bun tot ce viseaza habarnistii vostri iubiti

  • Adica primul sosit de la PNL, apoi de la PSD, apoi de la UDMR, apoi probabil AUR, ce ramane la USR.. Standarde normale ar fi fost necesitatea si conditie eliminatorie licitatie publica ca forma de atribuire a contractului de executie, simplu.

  • @dan ioan…confunzi mere cu pere….finantarea primariilor de catre stat se acorda pe principiul enuntat mai sus….dupa semnarea contractului de finantare, beneficiarul organizeaza licitatie…..nu poate nimeni atribui o lucrare de constructii pe ochi frumosi….nu competitia e problema

 6. @Ion ce treaba are Colectiv cu Piedone , animalule ? De cand un club privat trebuie sa raspunda Primarul ? Atunci dupa logica asta , genocidul facut de doamna Epilatoare de la USR care a omorat cu buna stiinta pacienti , ca in creierul acestei specimene de Epilatoare ( Mihaila ) de ce trebuie sa cumpere medicamente in spital :))))))))))

  • Corect frate, Usecuriștii au zdrovbit mai multe destine decât Colectiv și Covid. Mihăilă aia a distrus sănătatea ca și cum a distrus Drulă CFR. Si Năsui ăla a zis că Maria e mamă surogată, deci vor să distrugă si religia noastr strămoșească. USR ar trebui pus sub acuzare pentru genocid ca Partidul German Național Socialist.

  • @AB stai frate mai scrie odată. Dar pe litere sa înțeleg și eu ce c.a.c,at ai mâncat în comentariu ăla al tău.

 7. Josndictstura romania credtina are dreptul sa traiasca,lBele jos de pencopii nostii. Votăm AUR AUR AUR AUR AUR AUR

 8. sunt curios daca televiziunile vor face maraton despre chelturiea banilor din PNRR asa cum au facut despre Fritz de la Timisoara

 9. Eu nu as fi mers niciodata la Colectiv să mă înghesuiesc într-un beci cu niște transpirați. Noi nu avem simțul esteticului, asta e problema noastră cea mai mare. Și să nu îndrăzniți careva să mă contraziceți.

 10. Destept tip , il acuza degeaba colectivistii.

 11. Deci dupa Oradea, Sibiu urmeaza si Bucuresti sa se infrupte din PNDL. Cum era aia cu apa si asfalt pentru satele noastre?

 12. Trebuie reinnoit parcul de masini vechi ascuns in parcarea subterana de pe terenul de langa Bucuresti. Are nevoie de bani ,,saracul”.

 13. Acum intelegem de ce s-a afisat Catzu cu el la deschiderea anului scolar

 14. Buna seara dragii mei .Numele meu este Cihodaru Catalina Simona .Sunt din Cluj Napoca .Citeam articolele și sunt maxim de supărată .De ce faceți primarul jigodie ? Că unii au cumpărat un spatiu l-au făcut club și au murit alții ? Sincer nu primarul e de vina ci conducerea clubului și administratorii acelei formații da ? Conducerea clubului împreună cu managerul formației trebuiau să colaboreze .La eveniment trebuiau să aibă polițiști jandarmi pompieri cel puțin două mașini precum și cel puțin două ambulanțe da ?Și ? Nu au respectat regulamentul .Cei implicați conducerea clubului managerul formației să răspundă cu capul nu primarul .

  Cihodaru Catalina – Cluj

  • Concertul trebuia sa se desfasoare sub apa ca o masura preventiva. Eu cred ca ai uitat sa-ti iei pastilele si ai scapat la tastatura.

 15. Cu justiția noastră, Condamnatul asta va scăpa de pușcărie. Să trăiască Pensii le Speciale plătite de noi prostimea.