G4Media.ro

Cristian Gațu, dublu campion mondial și fost președinte al Federației Române de…

Cristian Gațu, dublu campion mondial și fost președinte al Federației Române de Handbal, a fost operat în urma unui accident vascular cerebral

Cristian Gațu, dublu campion mondial și dublu medaliat olimpic, fost președinte al Federației Române de Handbal, a fost operat la Spitalul Militar din București, în urma unui accident vascular cerebral pe care l-a suferit miercuri.

Operația a decurs bine, potrivit fostului antrenor al naţionalei de handbal feminin a României şi component al generaţiei de campioni mondiali, Radu Voina.

„În urmă cu câteva minute, el a ieşit din operaţia de la Spitalul Militar. Nu ştiu prea multe detalii despre ce a fost exact operaţia, dar mi s-a transmis că se simte bine şi se află deja în salon”, a declarat Voina pentru News.ro.

„Federația Română de Handbal dorește să transmită toate gândurile bune și însănătoșire grabnică domnului Cristian Gațu, fostul președinte al FRH și un mare campion al sportului nostru. Domnul Gațu a suferit un atac cerebral în urma căruia a fost nevoit să fie internat de urgență, urmând ca mâine (joi –  n.red.) să fie supus unei intervenții chirurgicale. Conform informațiilor primite, starea sa este una stabilă”, anunța miercuri Federația Română de Handbal.

În vârstă de 74 de ani, Cristian Gațu este dublu campion mondial cu naționala României (1970, 1974) și dublu medaliat olimpic (bronz -Munchen 1972, argint – Montreal 1976). În cariera administrativă, el a ocupat funcția de Secretar de Stat în Ministerul Tineretului si Sporturilor (1991-1993) și a deținut funcția de președinte al Federației Române de Handbal timp de 17 ani (1997-2014), devenind apoi președinte de onoare al federației.

Sursa foto: FRH

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. sigur nu era blocată la carotidă. Felicitări!
    Data viitoare la voi vin iar, dr.chirurg Vladimir Dumitrașcu să pregătească masa și sala de operație de la A la Z, personal.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.