G4Media.ro

Coronavirus la o mare fabrică din domeniul alimentar din Sibiu: patru cazuri…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. N-ați vrut voi fainoșag în pateu?

  2. Nu mai cumpărăm nimic din ceea ce e fabricat în Sibiu. Dacă era precizata fabrica, era afectata doar aceea.

  3. Scandia să fie?

  4. Cei cu Fainosagul sunt din Covasna, putin mai la est.
    Produsele din astfel de fabrici sunt preparate termic. Deci risc minim (spre zero).
    Daca se dovedeste ca exista un bolnav in compania de furnizare a apei potabile nu o sa consumati apa din retea?
    Mai usor cu astfel de reactii si mai multa gandire logica.

    Spor in toate

    • corect , poate cel mult pe carnea refrigerata sa reziste cateva zile , in rest produsele sunt ori congelate ori fierte!

    • Conform unui studiu, la temperatura din frigider (4 grade) unii coronavirusi rezista cel putin 28 de zile. In congelator probabil mai mult. Temperaturile scazute limiteaza interactiunile chimice dintre proteinele virale si mediul inconjurator, practic conservandu virusul.