G4Media.ro

Coronavirus, efectul panicii în Milano: provizii cumpărate cu geamantanul, supermarketuri golite, nu…

Coronavirus, efectul panicii în Milano: provizii cumpărate cu geamantanul, supermarketuri golite, nu se mai găsesc substanțe dezinfectante

Mii de milanezi au început să strângă provizii încă de vineri, când orașul a înregistrat primele cazuri oficiale de coronavirus, transmite La Stampa.

Reporterii italieni au documentat zeci de cazuri de localnici care au plecat la cumpărături cu geamantanele sau trollere, în timp ce rafturile supermarketurilor s-au golit rapid.

În plus, în oraș nu se mai pot găsi dezindectanți domestici sau medicinali, dar nici măști de protecție – primele mărfuri care s-au epuizat rapid.

Nici magazinele online nu fac față cererii crescute de provizii, având probleme cu asigurarea stocurilor și livrarea din cauza măsurilor administrative luate în oraș.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Nu lăsați oltenii care vin din Italia să intre în țară! Doborâți avionul înainte să aterizeze la craiova!

  2. Asa poate realizati si voi,ziaristi ce va vreti responsabili,ce poate face panica cand informatiile sunt aruncate in eter neverificate pana la cel mai mic amanunt! Ciumatii rosii,penalii toti,in frunte cu ciolacu si ponta,plus Petrov zis basescu,toti care nu intra in parlament daca sunt anticipate,deja profita din plin!

  3. Peste 2 saptamani se vor da gratis la colt de strada.

  4. Si uite asa vor trai fericiti inca 2 zile in plus ca pina la urma tot vor iesi dupa provizii, si pac virusul la cotitura !!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.