G4Media.ro

Consiliul Judeţean Vâlcea îşi înfiinţează propriul club sportiv, cu echipe de baschet,…

sursa foto: Pexels

Consiliul Judeţean Vâlcea îşi înfiinţează propriul club sportiv, cu echipe de baschet, volei şi fotbal

Un club sportiv va fi înfiinţat în Vâlcea în subordinea şi cu sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean, pentru început această nouă structură urmând să aibă echipe de baschet, volei şi fotbal, relatează Agerpres.

Înfiinţarea acestui club sportiv este prevăzută într-un proiect de hotărâre ce va fi supus votului consilierilor judeţeni vineri, 24 iunie, în cadrul şedinţei lunare a forului administrativ judeţean.

„Scopul principal al înfiinţării acestui club sportiv este evidenţierea şi crearea unui spirit comunitar vâlcean, prin apartenenţa la un club, un concept care în anul 2024 va împlini 100 de ani de tradiţie. De aproape 100 de ani, în judeţul Vâlcea se practică sportul organizat, iar acum, prin înfiinţarea unui club sportiv judeţean cu statut şi identitate proprie, încercăm să creăm un sens şi o coeziune în cadrul comunităţii sportive a judeţului, dar şi în rândul cetăţenilor vâlceni iubitori de sport”, se arată în referatul care însoţeşte propunerea înaintată consilierilor judeţeni de către conducerea CJ Vâlcea.

Noul club se va numi Club Sportiv Vâlcea – 1924, va avea culorile alb şi albastru, iar emblema va fi un cap de lup, cu referire la originea denumirii judeţului Vâlcea, care provine din cuvântul slav valk (lup).

Finanţarea noii structuri sportive vâlcene urmează să fie realizată din venituri proprii şi din subvenţii acordate din bugetul judeţului, obiectivul principal al acestui club fiind acela de a selecta tineri sportivi şi de a îi pregăti în vederea participării la competiţii interne şi internaţionale.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Industrie, economie, nimic… „spălări”, se pare că da.

  2. Un șefuț, doi șefuți, trei șefuți… Industrie? Aruncăm cu pietre și în ăia care vor să ne ofere câte ceva, ca băjeții din North Sentinel Island.

  3. Doar asta le lipsea, ca în rest sunt foarte dezvoltați