G4Media.ro

Consiliul Elevilor: Condamnăm lipsa de viziune asupra unui posibil val 5 al…

Consiliul Elevilor: Condamnăm lipsa de viziune asupra unui posibil val 5 al pandemiei / E esențial ca ministerele Educației și Sănătății să ia măsuri ca să nu se blocheze din nou sistemul educațional după sărbători

Eeste absolut esențial ca ministerele Educației și Sănătății să ia măsuri ca să nu se blocheze din nou sistemul educațional, spun reprezentanții elevilor într-un comunicat primit sâmbătă de Edupedu.ro. Consiliul Național al Elevilor subliniază lipsa de reazție a autorităților în urma unei petiții recente. „Deși am solicitat o întrevedere cu conducerile ambelor ministere, nu am primit niciun răspuns și, se pare, nu se prefigurează un set de măsuri stabile, asumate de guvernanți”, spun elevii în comunicat.

Consilul Elevilor cer public celor două ministere „să trateze situația educației cu maximă responsabilitate, analizând factorii de risc la care se expun zilnic milioane de elevi și de profesori, ca urmare a lipsurilor de ordin legislativ din sistem”.

Citește integral pe Edupedu.ro.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Copii, parintii vostri au votat PNL si PSD, pentru ca va urasc si vor sa fiti sclavii statului, cum sunt ei.

    • Pe când, dacă ar fi votat cu LeGhebEtoșii_pluserici, acum deja erați la produs.

  2. Copii, parintii vostri au facut cel mai bun lucru cand au votat PSD. Doar ei pot sa cinduca tara

  3. Vor botnita la ore?

  4. Valulurile sunt replici la dezmaturi.

  5. Wai nebunilor au ajuns copiii sa ba spună ce sa faceți???? Închideți drako odată granițele , opriti tot pana după sărbători ca nu moare nimeni, dar voi nik parade paranghelii vacante și în ianuarie avem 1000 de morți zilnic. Cine răspunde????? Atunci Închideți școlile iar ????? Acum dați vacanta la copii și opriți tot .

  6. eu sunt curios cum a fost ales un astel de consiliu al elevilor la nivel national cand 80% din elevi nici nu stiu de existenta lui? iNTERESELE CUI LE REPREZINTA? Incep de mici sa faca politica?

  7. Este vorba despre organizatia de elevi PSD … limba de lemn este caracteristica lor .

  8. Da lectii oul gainii???La noi asa ceva e normal,dupa lovilutie ,nimeni nu msa invata,ci da lectii de democratie…de aceea traim de 30 de ani incoace intr-o democratura continua,ca parintii si profesorii au plecat la munca si copiii au pretentii sa dea sfaturi cum trebuie condus invatamantul…NOAPTEA MINTII!!😨😱😞😶