G4Media.ro

Conferința de presă anuală a lui Putin a fost anulată din cauză…

Sursa foto: Kremlin.ru

Conferința de presă anuală a lui Putin a fost anulată din cauză că oficialii de la Kremlin „s-au temut că ar putea fi deturnată” – Ministerul britanic al Apărării

În timp ce continuă speculațiile în jurul deciziei lui Vladimir Putin de a nu ține discursul său anual de sfârșit de an, Ministerul britanic al Apărării a oferit propria explicație.

Kremlinul a anunțat luni că președintele rus și-a anulat pentru prima dată în 10 ani evenimentul anula cu presa.

Ministerul Apărării de la Londra spune că, deși întrebările sunt aproape sigur verificate în prealabil, anularea este „probabil din cauza îngrijorărilor tot mai mari legate de prevalența sentimentului anti-război în Rusia”.

„Oficialii de la Kremlin sunt aproape sigur extrem de sensibili în legătură cu posibilitatea ca orice eveniment la care participă Putin să fie deturnat de discuții nesancționate despre «operațiunea militară specială»”, au declarat serviciile britanice.

Rusia a refuzat să se refere la conflict ca la un război, prezentându-l în schimb cetățenilor săi ca fiind o „operațiune militară specială”.

Există controale stricte asupra a ceea ce se poate spune despre conflict și despre armata rusă, existând amenințarea cu pedepse cu închisoarea pentru cei care se opun războiului.

Acest lucru se datorează faptului că Putin este dornic să păstreze sprijinul public pentru războiul din Ucraina și să se mențină la putere

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. A inceput numaratoarea inversa!!! Tic tac tic tac…

  2. Ii e teama de inevitabil?

  3. pentru ca se stiu vinovati putleristii au ajuns sa se teama de o ….conferinta🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳…‼️‼️‼️‼️‼️‼️😂😂😂😂😂😂😂😂✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️

  4. Au început sa-i tremure mâinile si vocea de la atatea reușite.

  5. Cine stie cat ar fi tinut conferinta de presa… cam greu sa stai cu pampers atata timp, pe urma, draqului, poate mirosea prin sala pe acolo sa se faca de mirul lumii.