G4Media.ro

Concertul PASSENGER de la Bucuresti se reprogrameaza pe 9 aprilie 2023

Concertul PASSENGER de la Bucuresti se reprogrameaza pe 9 aprilie 2023

Concertul PASSENGER, ce urma sa aiba loc pe 1 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, a fost reprogramat pentru 9 aprilie 2023. Concertul va avea loc in continuare la Arenele Romane, in cort incalzit. Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea.

Sunt devastat sa anuntam ca nu vom mai canta in Romania in aceasta vara. Eram tare nerabdator sa vin si sa cant in fata voastra, si sunt foarte recunoscator tuturor celor care au cumparat bilete […] am lucrat impreuna cu organizatorii si locatia pentru a gasi o data pentru concertul din Bucuresti si am gasit, in sfarsit, o data care functioneaza. Concertul va avea acum loc pe 9 aprilie, anul urmator, in aceeasi locatie (Arenele Romane), in cort incalzit […] bineinteles ca mi-ar placea sa va pastrati biletele daca puteti! Daca nu, si noua data nu este potrivita pentru voi, biletele pot fi rambursate.  Va promit ca atunci cand, in sfarsit, va veni ziua concertului, va fi unul foarte special!!!” – a declarat Mike Rosenberg (Passenger).

Mutarea concertului de la Bucuresti a venit odata cu vestea amanarii/ anularii a altor doua concerte din turneul Passenger, ce urmau sa aiba loc in prima saptamana a lunii iulie, pe fondul unor motive de logistica a turneului, independente de organizatorii evenimentului de la Bucuresti.

Biletele achizitionate raman valabile si pot fi folosite pentru acces in noua data reprogramata.

Persoanele care si-au achizitionat bilete pentru concertul Passenger programat initial sa aiba loc pe 1 iulie 2022 la Bucuresti si care nu pot participa in noua data reprogramata, respectiv, 9 aprilie 2023, pot solicita rambursarea contravalorii biletelor in termen de 14 zile de la data prezentului anunt, respectiv, pana la 12 iulie 2022, inclusiv.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează