G4Media.ro

Comunicat de presă PSD: Marius Humelnicu renunță la nominalizarea pentru Ministerul Economiei

Comunicat de presă PSD: Marius Humelnicu renunță la nominalizarea pentru Ministerul Economiei

Potrivit unui comunicat dat de biroul de presă al PSD, senatorul Marius Humelnicu ar renunța la nominalizarea pentru conducerea Ministerului Economiei.

Un mesaj transmis de biroul de presă al partidului este atribuit senatorului social-democrat care susține că se retrage din motive personale:

 • „Am decis să renunţ la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei din motive personale şi să continui să sprijin îndeplinirea programului de guvernare din Parlament. Vreau să le mulţumesc colegilor mei din organizaţia PSD Galaţi pentru onoarea de a mă propune în funcţia de ministru al Economiei şi colegilor mei din partid”, este declarația atribuită lui Marius Humelnicu și transmisă de biroul de presă al PSD.

sursa foto: Facebook / Marius Humelnicu (foto stânga)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Mare paguba

 2. Marius Humelnicu s-a născut la data de 22 octombrie 1977, în orașul Galați. După absolvirea Liceului cu Program Sportiv din Galați, Marius Humelnicu urmează cursurile Universității „Dunării de Jos” Galați, Facultatea de Mecanică, specializarea Inginerie Managerială și Tehnologică. În anul 2009 este numit Director Coordonator în cadrul Direcției pentru Sport a Județului Galați. Finalizează cursurile de master „Drept și Administrație Publică Europeană” în cadrul Facultății de Drept, Universitatea „Danubius” Galați, studiile de master „Siguranța și performanțele circulației rutiere”, Facultatea de Mecanică din cadrul Universității „Gheorghe Asachi” din Iași. Se specializează și devine expert în achiziții publice, Fundația Școala Română de Afaceri a Camerelor de Cormerț și Industrie – Filiala Galați. În 2013 era Șef Serviciu A.R.R. – Autoritatea Rutiera Română Galați, apoi a ajuns administrator public ( city manager) al municipiului Galati, pentru ca ulterior să fie secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Din decembrie 2020 este senator PSD…. Noroc ca noi l-am avut pe Vasilica Voiculesc cu 0 studii in medicina :)))) sau pe doamna Epilatoare Mihaila :)))))

  • Gata. Ai de-o soarma. Mai pupi un dos, mai manci o zi.

  • 1977 – Liceu sportiv
   Imediat dupa? (presupun) – facultate de mecanica, specializarea inginerie manageriala si tehnologica (toate bune pana acum)

   Apoi nu stim nimic pana (1981? – 2009)
   2009 – de nicaieri ajunge la directia pentru sport (ok, a facut liceu sportiv, are sens)
   tot 2009 cred? – face un master in drep si administratie publica europeana la galati (vrea sa invete ceva nou, inca e ok)

   dar apoi eu nu mai inteleg ce se intampla
   tot in perioada 2009 presupun? – master la iasi despre siguranta rutiera ???? (o schimbare brusca de direct)
   devine expert aproape imediat in achizitii publice (ce n-as da sa ajung si eu expert peste noapte, dar unii e mai capabili altii mai putin) – ceva fundatie de la camera de comert (camera aia care vrea romexpo ca sa-l dea pe degeaba)
   2013 – sef la autoritatea rutiera (are sens cu studiile alea de siguranta rutiera, dar n-a fost si el ceva mai mic inainte, direct sef asa?)
   nu stim in ce an dar a fost si city manager pa Galati (e forta galatiul, un punct de interes international pe dunare, a luat deciziile bune si se vede ar spune cineva)
   apoi a ajuns la ministerul transporturilor (presupun ca pe vremea lui dragnea daca ma uit la cronologie)
   si in sfarsit in 2020 ajunge si el senator ca toti smecherii

   Un parcurs interesant, clar era potrivit la economie ca se vede din studii ca e expert pe economie. Sa recapitulez un pic: liceu sportiv, facultate de mecanica (inginerie manageriala si tehnologica), , master in administratie publica (aici cred ca a auzit ce inseamna economie prima data), siguranta rutiera (??? naiba stie ce a invatat aici), expert in achizitii publice (traiasca nasu mare, camera de comert), senator, ministru al economiei. Baiatul asta e jack of all trades, e pe urmele lui bode, urmeaza sa fie la politie, apoi justitie.

 3. Sau măcar în locul lui Burleanu.

 4. PAGUBA-N CIUPERCI:))