G4Media.ro

Compania de Drumuri deschide astăzi un tronson de 4 kilometri din Centura…

Compania de Drumuri deschide astăzi un tronson de 4 kilometri din Centura Satu Mare. Întreaga şosea ocolitoare de 19 de kilometri va fi în circulaţie până la sfârşitul anului

Cel mai important tronson al centurii municipiului Satu Mare care conţine şi un pod nou peste Someş, va fi deschis astăzi, a anunţat fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. Tronsonul care se dă în trafic cu cel puţin un an întârziere are o lungime de 4 kilometri, face legătura între DN 19 Satu Mare – Oradea și DN 19A Satu Mare – Petea, urmând ca la jumătatea lunii viitoare să fie deschis un alt segment de 10 kilometri şi, în funcţie de vreme, întreaga centură la 15 decembrie, conform estimărilor drumarilor.

Centura Satu Mare are o lungime de 19 kilometri şi profil de drum rapid pe un tronson de 12 kilometri, a explicat Drulă.

„CEL MAI IMPORTANT SECTOR DIN CENTURA SATU MARE SE DESCHIDE TRAFICULUI RUTIER. Astăzi se va deschide circulația pe centura Satu Mare, sectorul principal de 4 km dintre DN 19 Satu Mare – Oradea și DN 19A Satu Mare – Petea ce conține și podul peste Someș. Această variantă ocolitoare de 20 de km (12 km profil 2+2 benzi și 8 km profil 1+1) a reprezentat unul dintre principalele proiecte pe care mi le-am asumat în mandatul de ministru că le voi pune în circulație în acest an”, a scris Drulă pe pagina sa de Facebook.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. O Tara de cioturi!
    Un Guvern de Smintiti!
    1000 morti Covid pe zi!
    Un profesoraş de fizică conduce o Romamânie beată!
    Spre dezastru!

  2. Da….,USR e devina ca aceste lucruri nu s-au putut face pana acum ….!