G4Media.ro

Compania de Drumuri a reziliat contractul pentru modernizarea drumului dintre Târgoviște și…

Compania de Drumuri a reziliat contractul pentru modernizarea drumului dintre Târgoviște și Bâldana pentru nerespectarea angajamentelor din partea antreprenorului. Printre firmele care câștigaseră licitația se numără una care a fost deținută de finul baronului PSD de Neamț, Ionel Arsene

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat joi că a notificat antreprenorul în vederea rezilierii contractului pentru modernizarea DN71, Bâldana – Târgoviște pe motiv de nerespectare a prevederilor contractuale.

Totodată, CNAIR a decis și executarea sumei de 6.300.000 lei aferentă Scrisorii de Garanție de participare.

Din asocierea de firme care câștigase proiectul face parte și Aqua Parc, companie care a fost deținută până în 2013 de Gheorghe Gh. Vlasie, zis Ginel, finul baronului PSD de Neamț, Ionel Arsene. În 2013, el a cesionat acțiunile companiei tatălui său, Gheorghe V. Vlasie.

Comunicatul integral al CNAIR:

Joi, 14.01.2021, CNAIR a notificat Antreprenorul Asocierea SC Aqua Parc SRL – SC Mavgo Holding SRL – Hydrostroy AD – VDH AD (Vodstroi 98 AD) – SC BDU Maxi Construct SRL., în vederea rezilierii contractului “Modernizare DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulație și km. 51+041 – km. 109+905 drum la 2 benzi : Lot 1 (Sector 1) : Bâldana – Târgoviște km. 0+000 – km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulație“.

Decizia rezilierii acestui contract este consecința faptului că Antreprenorul nu a respectat termenul legal de 5 zile lucrătoare de la data semnării contractului de constituire a Garanției de Bună Execuție aferentă Acordului Contractual.

Astfel, CNAIR a decis executarea sumei de 6.300.000 lei aferentă Scrisorii de Garanție de participare și rezilierea contractului.

Precizăm că rezilierea efectivă intră în vigoare în 15 zile de la notificarea Antreprenorului.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. e bine ca au stiut sa taie toti copacii de pe o parte si de alta a drumului inainte. TOTI copacii!!!

  2. Vedeti ma ca va da Ginel in judecată ca el e smeker de smeker cu baronu’ de PSD

  3. Daca nu imtervenea ministrul (care stia de trucarea licitatiei din ajunul Anului nou) mergea treaba inainte….spaga curgea…partidul incasa!

  4. Exact pe la Baldana acum ceva vreme razuiau asfaltul bun si fara gropi si imediat in urma utilajului ce sa vezi…? asfaltau din nou.
    Pe banii nostri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.