G4Media.ro

Compania Blue Air anunţă introducerea a şase zboruri directe de la Iaşi…

sursa foto: Pixabay

Compania Blue Air anunţă introducerea a şase zboruri directe de la Iaşi către Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles, Dublin şi Köln

Blue Air a anunţat, vineri, redeschiderea bazei de la Iaşi din primăvara anului viitor şi lansarea a şase zboruri directe de pe aeroportul ieşean către Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles, Dublin şi Köln.

Compania Blue Air a precizat, vineri, într-un comunicat de presă, că alocă o aeronavă Boeing 737-8-MAX bazei de la Iaşi care va fi deschisă din martie 2022. Totodată, Blue Air a anunţat că din decembrie va inaugura ruta Iaşi-Dublin, iar din 27 martie 2022 vor fi introduse alte cinci zboruri către Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles şi Köln.

De asemenea, Blue Air a arătat că va oferi peste 15 zboruri de legătură din Iaşi prin hub-ul său din Bucureşti în cadrul orarului de vară 2022, printre care Amsterdam, Atena, Frankfurt, Helsinki, Heraklion, Larnaca, Londra-Luton, Madrid, Malaga, Milano-Linate, Munchen, Stuttgart, Timişoara, Valencia şi Viena.

„Suntem încântaţi să anunţăm noua noastră bază din Iaşi, oferind clienţilor ieşeni accesul la peste 23 de destinaţii-cheie din reţeaua noastră”, a declarat Krassimir Tanev, director comercial Blue Air.

El a adăugat că Blue Air se angajează să susţină dezvoltarea aeroportului din Iaşi şi „să aducă beneficii comunităţii ieşene, oferind opţiuni de călătorie mai bune la preţuri accesibile”.

La rândul său, directorul interimar al Aeroportului Iaşi, Romeo Vatră, a declarat că salută decizia companiei Blue Air de a redeschide baza permanentă de la Iaşi, aceasta fiind închisă în urmă cu doi ani în urma unor divergenţe pe care compania le-a avut cu fosta conducere a aerogării ieşene.

„Colaborarea cu operatorul low-cost este un suport real pentru dezvoltarea aeroportului. Faptul că Blue Air a ales Aeroportul Iaşi pentru consolidarea propriului business confirmă faptul suntem în continuare un partener de încredere. Cele cinci rute directe anunţate pentru anul viitor sunt un câştig pentru ieşeni, dar şi pentru toţi locuitorii Moldovei, precum şi un pas înainte pentru parteneriatul nostru”, a declarat Romeo Vatră, director general interimar al Aeroportului Internaţional Iaşi.

Totodată, Blue Air a anunţat că lansează campania „Iaşiul zboară cu Blue Air”, oferind în acest weekend 5.000 de locuri cu preţuri începând de la 9,99 euro la zboruri de la/ către Iaşi cu date de calatorie până în octombrie 2022. Toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Publicitate electorală

sursa: News.ro, sursa foto: Pixabay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Gata? S-a decis? Acolo se vor duce USRPLUSistii sa-si continue „reformele”?

  2. Sa introduca ce curse vor, dar sa fie seriosi si sa dea banii inapoi pe biletele anulate de un an si jumătate.
    Nu recomand sa luati bilet nici macar cu 1 euro. Riscati sa ramaneti prin aeroporturi fara sa va anunțe.

  3. Foarte neserioși!!Nici acum nu au rimborsat banii pentru zborurile anulate anul trecut.