G4Media.ro

Comitetul Internaţional Olimpic vrea ca toți sportivii participanţi la Jocurile Olimpice să…

Comitetul Internaţional Olimpic vrea ca toți sportivii participanţi la Jocurile Olimpice să fie vaccinaţi împotriva COVID-19/ Programul va începe cu distribuirea a 1,8 miliarde doze de vaccin în țările sărace

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) intenţionează ca toţi sportivii participanţi la Jocurile Olimpice să fie vaccinaţi împotriva COVID-19, iar în acest sens colaborează cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii(OMS), a anunţat cotidianul The Telegraph.

CIO discută cu membrii proiectului Covac, un grup de experţi a OMS, iar programul ar urma să înceapă luna viitoare, cu distribuirea a 1,8 miliarde de doze de vaccin în ţările cele mai sărace.

Discuţiile au început după ce organizatorii JO au afirmat, în noiembrie, că sportivii şi spectatorii vor fi încurajaţi să se vaccineze împotriva Covid-19. Telegraph susţine că în cazul în care sportivii ar beneficia de un tratament prioritar s-ar crea o dezbatere etică, reamintind faptul că Premier League a refuzat să beneficieze de tratament preferenţial.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.