G4Media.ro

Comisarul Corina Crețu critică Guvernul pentru lipsa ”proiectelor mature” care să fie…

Comisarul Corina Crețu critică Guvernul pentru lipsa ”proiectelor mature” care să fie finanțate cu fonduri europene: România a pierdut bani

Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a criticat vineri Ministerul Transporturilor de la București, pe care îl acuză că nu are pregătite ”proiecte mature” pentru finanțare europeană, precizând că, din această cauză la care se adaugă și birocrația excesivă, în domeniul transporturilor România a pierdut bani.

„Sunt probleme în ceea ce priveşte capacitatea administrativă, nu s-a redus încă birocraţia, nu s-au redus procedurile, iar domeniul transportului este un domeniu în care România a pierdut bani. (…) Analizăm proiectul de metrou Gara de Nord-Otopeni, ultimul proiect depus de România pe Programul Operaţional Infrastructură Mare, şi nu mai avem proiecte noi, în afară de fazarea proiectelor de apă şi canalizare. Este important să se vină cu proiecte noi, pentru că, începând de viitor, se termină proiectele fazate până în 2020. Vestea bună este că aceste proiecte se vor termina, vestea proastă este că deja consumă din ceea ce ar fi trebuit să fie alocat pe proiecte noi din perioada 2014 – 2020. Fac un apel la Ministerul Transporturilor să pregătească proiecte mature, Sibiu-Piteşti, Piteşti-Constanţa, podul de la Brăila. Avem bani să începem din această perioadă de programare studiul de fezabilitate pentru autostrada Montana. Avem bani din Programul Operaţional de Infrastructură Mare, sunt surprinsă, toţi primarii îmi spun că primesc răspunsuri că nu mai sunt bani”, a spus, vineri, Corina Creţu, la o dezbatere organizată la Cluj, transmite Agerpres.

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Phil Hogan, şi comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, au participat, vineri, la un dialog cu cetăţenii intitulat „Un buget modern pentru o Uniune mai puternică”, organizat la Facultatea de Studii Europene a UBB. Printre alţii, la discuţii au participat şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi europarlamentarul Daniel Buda.

Tot vineri, cei doi comisari europeni vor fi prezenţi la festivalul Zilele Recoltei, pe platoul din faţa Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca, unde participă peste 200 de expozanţi cu produse agricole de sezon. De asemenea, comisarii europeni au programată vineri o vizită o cramă din Turda şi la o fermă de vite din comuna Mociu.

SURSE Gruparea anti-Dragnea o vrea pe Viorica Dăncilă șef interimar al PSD până la congres dacă șeful partidului va fi forțat să plece

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. ca de obicei, Moldova uitata, nu e de mirare, o galeata si un ulei * nr de oi psd-iste/alde-iste < costul autostrada (chiar cu fonduri UE)

 2. Și vor să plece mulți din cei care au afaceri mici…

 3. Corina Cretu nu e madamma aceea de se libidinosea cu negru ala din america?

  • asa, si?!
   asta conteaza?!
   conteaza ca ar fi singurul premier femeie care ar merita acest post.

  • Dar când nu-și deslipea buzele de fesele lui ilici iliescovici, îți plăcea de ea? Invidiosule.
   Dacă până și tu ești amețit nu doar de basamacul ăla trecut prin pufoaică, de-l bei ca să poți să scrii și tu aberațiile și mojiciile pentru care ești plătit, ci și de caftul hienelor din psd pentru scaunul de hienă șefă, înseamnă că dragnea e mort (politic0 dar nu-și dă încă seama.

 4. AI LUAT O PAUZA LA SHOPPING ?
  CE VA MAI POTRIVITI VOI DOUA…

 5. dragneooo, să nu zici că până și corina crețu este mânjită de Sors, că nu te crede nimeni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.