G4Media.ro

Comandantul miliției pro-ruse din Donețk: „Nu avem resursele necesare pentru a învinge…

Sursa foto: Wikimedia Commons / Andrew Butko

Comandantul miliției pro-ruse din Donețk: „Nu avem resursele necesare pentru a învinge blocul NATO cu mijloace convenționale. Dar avem arme nucleare pentru asta”

Rusia nu poate „învinge blocul NATO” din Ucraina fără a folosi arme nucleare, a declarat marți, la televiziunea rusă de stat, un comandant rus din estul țării, relatează Sky News.

Comandantul Alexander Khodakovsky, din miliția pro-rusă din regiunea Donețk, a declarat pentru Russia-1 că resursele Moscovei sunt limitate.

De asemenea, el a afirmat că Rusia se luptă acum cu întreaga lume occidentală, motiv pentru care următoarea escaladare a războiului din Ucraina „nu poate fi decât una singură: nucleară”.

„Nu avem resursele necesare pentru a învinge blocul NATO cu mijloace convenționale. Dar avem arme nucleare pentru asta”, a spus Khodakovsky.

Kremlinul nu a răspuns public la comentariile lui Khodakovsky.

Săptămâna trecută, președintele rus Vladimir Putin a avertizat cu privire la amenințarea „crescândă” a războiului nuclear, dar a declarat că vede arsenalul nuclear rusesc mai degrabă ca pe un factor de descurajare decât ca pe o provocare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Păi hai dați bomba nucleară, rușilor, șobolani lași cu gura mare ce sunteți.

  2. Să punem de un grătărel tovarăși!

  3. Nici măcar bomba atomica ca si rachetele nu le-ati făcut voi, orcilor. Ați furat tehnologia de la americani si nemti. S-ar putea să v-o luați în freză foarte tare.

  4. Rusi prosti si neinformati (majoritatea) SUA are sisteme de distrugere a oricarui sistem de racheta cu focos nuclear chiar daca ar fi atacat cu zeci sau sute de rachete. Simularea pe care SUA a dat-o pe media e o cacealma si rusii stiu asta. Mai trist ca o are doar SUA nu si tarile NATO.