G4Media.ro

Coloane de camioane în mai multe puncte de trecere a frontierei. La…

Foto: Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Coloane de camioane în mai multe puncte de trecere a frontierei. La Siret şoferii aşteaptă 14 ore pentru a ieşi către Ucraina

Coloane de camioane s-au format în mai multe puncte de trecere a frontierei la ieşire din ţară. Cel mai mare timp de aşteptare este înregistrat la graniţa cu Ucraina, la Siret, unde transportatorii aşteaptă 14 ore pentru efectuarea formalităţilor şi ieşirea spre ţara vecină. Aglomeraţie pe arterele de ieşire pentru camioane este şi la Galaţi şi Vârşand, dar şi la intrarea în ţară, la vămile Siret, Calafat, Negru Vodă şi Galaţi, relatează News.ro.

Conform datelor furnizate de portalul Poliţiei de frontieră, duminică după amiază camioanele care ies din România către Ucraina aşteaptă 840 de minute în punctul de trecere a frontierei de la Siret. Acolo sunt deschise cinci artere rutiere pe intrare şi două pentru ieşire pentru camioane.

Fenomenul este unul similar în punctul de trecere a frontierei de la Galaţi, unde timpul de aşteptare pentru camioanele care ies din ţară este de 80 de minute. Fenomenul este determinat de numărul mare de camioane din Ucraina care se întorc în ţara vecină după ce au descărcat mărfurile în diverse state, fiind ales transportul rutier pe fondul blocajelor din porturile ucrainene cauzate de război.

La punctul de trecere de la Vârşand, pe graniţa de vest a ţării, timpul de aşteptare pentru ieşirea camioanelor din ţară este de 110 minute, fiind deschise două artere rutiere.

La intrarea în ţară sunt coloane de camioane la punctele de trecere a frontierei de la Siret, Galaţi, Negru Vodă şi Calafat. Cel mai mare timp de aşteptare, care este de două ore, se înregistrează pentru camioanele care intră în ţară pe la Siret şi Negru Vodă.

Şoferii care ies din ţară cu autoturisme au de aşteptat, duminică după amiază, două ore la punctul de trecere Nădlac II şi o oră şi jumătate la Cenad.

Citește și Coadă de peste 100 de camioane la vama Isaccea pentru a trece cu bacul în Ucraina

Foto: Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Coloane au fost mereu

  2. Sa vina americanii cu camioane amfibie

    • Mereu vorbește gura fără dvs. Știți ce e aia amfibie? Se vede că nu, d-aia scoateți asa gogomanii pe gură.