G4Media.ro

Cod roșu de inundații în bazinul hidrografic Suceava, valabil marți dimineață

Cod roșu de inundații în bazinul hidrografic Suceava, valabil marți dimineață

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod roşu de inundaţii, valabilă în bazinul hidrografic Suceava.

Potrivit sursei citate, până la ora 10:00, se vor înregistra torenţi, pâraie, viituri rapide, creşteri rapide de debite şi de niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de inundaţie, pe râul Suceava – bazin amonte S.H. Brodina, respectiv pe râul Tinos (judeţul Suceava).

De asemenea, în următoarele două ore, va fi în vigoare un Cod portocaliu de viituri pe râurile: Suceava – bazin amonte S.H. Ţibeni, Moldoviţa – bazin amonte S.H. Dragoşa, Brodina, Nisipitu şi Moldoviţa – bazin amonte S.H. Lunguleţ (judeţul Suceava).

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Daca nu le facea Regimul acum eram cu tara prin Bulgaria, daca nu in Mediterana … Chiar nu stiu de ce nu-s toti puscariasii pusi la munca … Se incalca cumva vreun drept ? Cu teava rece la cap, sa nu faca insolatie … Nu mai sunt vremurile in care faceau ceva constructiv … Stat ineficient … Drepturile Omului sunt pt. oameni … Si stiti vorba : „Sa fii om e lucru mare … „