G4Media.ro

Cod galben de vânt pe litoral, zi periculoasă pentru îmbăiere / Salvamarii…

Sursa foto: G4Media

Cod galben de vânt pe litoral, zi periculoasă pentru îmbăiere / Salvamarii au arborat steagul roșu, interdicție totală de a intra în apă

Meteorologii au emis, marţi, o avertizare cod galben de vânt puternic pentru Dobrogea şi bazinul vestic al Mării Negre. Potrivit ANM, marţi, de la ora 10.00 la ora 20.00, în Dobrogea vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55…65 km/h şi izolat de peste 70 km/h în zona litoralului şi în bazinul vestic al Mării Negre.

”Marea este foarte agitată, am arborat steagul roșu, este interdicție totală pentru turiști să intre în apă. Sunt curenți puternici la fundul apei care trag oamenii în larg”, a avertizat șeful salvamarilor din Costinești, Nicu Serafim, la solicitarea G4Media.

Trei oameni au murit înecați luni, pe litoral și alte câteva persoane au fost salvate în ultima clipă. Trupul unui alt bărbat înecat a fost adus la mal în această dimineață, de valuri, la Costinești.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Pe cand politia doarme. Romanii nu inteleg pana nu ii arzi la portofele de exemplu, cu amenzi. Sute pe zi pe o singura plaja