G4Media.ro

CNAIR: Reîncep lucrările de reparaţii pe A2, cu termen de finalizare luna…

CNAIR: Reîncep lucrările de reparaţii pe A2, cu termen de finalizare luna mai/ Traficul va fi deviat şi vor fi restricţii de viteză pe sectorul Bucureşti-Fundulea

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că joi vor reîncepe lucrările de reparaţii pe autostrada A2, astfel că pe sectorul Bucureşti-Fundulea traficul va fi deviat de pe o cale pe alta şi se vor institui restricţii de viteză. Totodată, se închide nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca şi se restricţionează circulaţia pe breteaua de ieşire din A2 în DN Centura Bucureşti. Lucrările ar urma să dureze până spre finalul lunii mai, scrie News.ro.

Potrivit CNAIR, începând din 18 februarie se vor relua lucrările de reparaţii la partea carosabilă pe autostrada A2, Bucureşti – Constanţa, sectorul Fundulea – Bucureşti, după cum urmează:

– lotul 1 – calea 2 (Fundulea – Bucureşti ) între km 17+350 şi km 11+500;

– lotul 2 – calea 2 (Fundulea – Bucureşti) între km 33+100 şi km 27+150.

Astfel, traficul va fi deviat de pe calea 2, Constanţa – Bucureşti, pe calea 1, Bucureşti – Constanţa, şi se va institui restricţie de viteză (60 de km/h).

De asemenea, se va închide nodul rutier de la km 15+350 ce face accesul la şi de la localităţile Cernica şi Bălăceanca şi se va restricţiona circulaţia pe breteaua de ieşire din A2 în DN Centura Bucureşti, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Şoferii care circulă pe sensul Constanţa – Bucureşti şi care vor să ajungă pe DN Centura Bucureşti vor trebui să întoarcă la intersecţia cu sens giratoriu de la km 10+500.

​CNAIR arată că se va interveni şi la rosturile de dilataţie ale podului Tanganu de la km 18+350.

„Menţionăm ca lucrările au termen de finalizare 27.05.2021 şi că, în perioada 28.04.2021 – 03.05.2021, nu se vor executa lucrări şi nu vor fi instituite restricţii de circulaţie. ​Facem apel la conducătorii auto să circule cu prudenţă în zona lucrărilor şi să respecte restricţiile instituite temporar”, au transmis reprezentanţii CNAIR, citați de News.ro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Autostrada asta o sa devina cea mai scumpa autostrada din Europa si probabil o va detrona la cheltuieli pe A1. La cat de des intra in reparatii majore ma intreb daca reparatiile se fac doar de ochii lumii si special sa dureze maxim 1 an.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.