G4Media.ro

Cluj Napoca: Sute de specialiști în IT, pasionați și experți din Europa…

sursa foto: actualdecluj.ro

Cluj Napoca: Sute de specialiști în IT, pasionați și experți din Europa și din Statele Unite ale Americii, la cea de-a 13-a ediție a Romanian Testing Conference

La Clu Napocaj se adună sute de specialiști în IT, pasionați și experți din Europa și din Statele Unite ale Americii, între 3- și 8 iunie, la cea de-a 13-a ediție a Romanian Testing Conference, relatează actualdecluj.ro. Timp de trei zile, participanții vor interacționa cu unii dintre experții de top de la nivel mondial în materie de programare, testare și inteligență artificială.

”Se vorbește tot mai des, în ultimele luni, despre inteligența artificială, roboți și automatizare. Iar ediția noastră din acest an, cu numărul 13, este chiar despre schimbare, de fapt despre facilitarea schimbării (Enabling change). Cum ne raportăm la aceste schimbări, cum ne adaptăm și ce se schimbă în munca noastră? Credem că RTC2023 aduce pe masă teme relevante pentru toți pasionații și specialiștii din tehnologie și ne bucurăm foarte tare că avem 29 nume foarte relevante la nivel internațional care abordează teme vitale pentru industrie și nu numai”, spune Andrei Conțan, co-fondator Romanian Testing Conference.

Evenimentul cuprinde zeci de prezentări, tutoriale, competiții și activități menite să-i ajute pe participanți să învețe tehnici noi.

În fiecare an, un reprezentant de marcă de la nivel internațional al industriei devine coordonatorul ediției, iar anul acesta rolul de chairperson îi revine Lenei Nyström Wiberg, relatează actualdecluj.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Vezi ca prin Vest se cam dau afara softistii 5- 10 % in marile companii. Poti sa faci butoane , ferestre si testing acum si cu instrumente AI . E un articol pe Theguardian ca astia vor fi inlocuiti primii.