G4Media.ro

Clotilde Armand, după ce a stat o zi întreagă în ședința de…

Sursa foto: captura video / Facebook

Clotilde Armand, după ce a stat o zi întreagă în ședința de Consiliu Local: De data aceasta, consilierii PNL- PSD nu au fugit. Au votat  ce le-a indicat Prefectul Capitalei

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care convocase pentru azi, marți, de la ora 10:00, o nouă ședință de Consiliu Local, în încercarea de a adopta bugetul pentru anul 2023, afirmă că discuțiile au durat toată ziua. Consilierii PNL-PSD nu au mai fugit, de data aceasta, a transmis Armand.

„O mare victorie pentru comunitate! Presiunea publică a învins coaliția PSD-PNL de la  Sectorul 1, în problema amendamentelor nelegale și inoperabile promovate la proiectul de buget pe anul 2023 de către consilierii liberali și social-democrați.  După discuții care au durat întreaga zi, consilierii locali au votat  ce le-a indicat Prefectul Capitalei și au reparat ce au stricat PNL și PSD. De data aceasta, consilierii nu au mai fugit, deoarece riscau să blocheze activitatea administrației locale, a scris Clotilde Armand pe contul său de facebook.

Reamintim că primarul Sectorului 1 semnala, luni, boicotul constant din ultimele 4 luni, din partea consilierilor PNL-PSD în privința adoptării bugetului local pentru anul 2023. Armand a intrat în luna mai a anului fără buget adopt, atrăgând atenția că se află în imposibilitatea de a face plăți pentru servicii și obiective importante, precum salubrizare, pază în școli și spitale, proiecte de investiții, burse pentru elevi etc.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Ce justificare reală au domnii/doamnele consilieri care au amanat votul bugetului primariei de sector? Grija pentru cetateni? Imbunatatirea proiectului de buget prin amendamente constructive? Dorinta de optimizare a cheltuielilor pentru a finanta mai multe domenii de interes public? Sau e doar incalzirea pentru alegerile pe care le vor castiga „en fanfare” la anul?

  2. Unul dintre cei mai ineficienti primari, scandalagiu, ghiolban, arogant, codcodacilda nu a facut mai nimic in sector.

  3. Măi noi înţelegem că sunt deja penibili cu metoda asta ăştia de la PSD şi PNL dar să fie şi consecvenţi e ceva măi.
    Măi frate să loveşti în proprii tăi alegători doar să îţi satisfaci propriul tău orgoliu arătă cât respect au pentru proprii lor alegători.
    Sunt cu capul măi pe bune.

  4. concesii sa faci tu acasa cu nevasta cand va certati pe telecomanda :DD

  5. asa e in toate localitatile cu primar usr si CL psd-pnl…imi pare rau pentru comune si sate ca acolo n-ai presa si stau fara buget aprobat de luni de zile ex mircesti jud iasi