G4Media.ro

VIDEO Gafă monumentală: Ciucă și Ciolacu au uitat să-l ia pe noul…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

VIDEO Gafă monumentală: Ciucă și Ciolacu au uitat să-l ia pe noul ministrul al Apărării, Angel Tîlvăr, într-o vizită la o uzină militară. Premierul Ciucă: Eu am crezut că îl anunță dl președinte Ciolacu, dânsul a considerat că îl anunț eu

Nicolae Ciucă și PSD Marcel Ciolacu au vizitat miercuri fabrica IVECO Defence Vehicles, care livrează camioane pentru armata română. Din delegația guvernamentală a lipsit însă proaspătul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr, o absență pe care premierul o explică printr-o „chestiune de necorelare” cu liderul PSD.

Întrebat de ziariști de ce lipsește ministrul Apărării, Nicolae Ciucă a răspuns:

„Dl. ministru abia a reușit să preia portofoliul ieri. A fost o chestiune de necorelare între noi și am crezut că îl anunță dl președinte Ciolacu, dânsul a considerat că îl anunț eu”.

„Dl. ministru va veni aci împreună cu dl ministru al Economiei atunci când vor considera că este necesar să discute elemente tehnice specifice celor două ministere”, a mai spus primul ministru.

Vezi mai jos un video Euronews Romania cu momentul gafei:

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

22 comentarii

 1. Imaginea haosului total în care se găsește țara, guvernarea analfabetă și întunericul beznă din capul acestor nătărăi aflați la putere! Este imaginea dezastrului care îngroapă țara și orice speranță de normalitate! Este oglinda perfectă a unor slugoi cocoțați în funcții de demnitate publică, fără a avea nicio treabă cu ele, care trebuie doar să pună în executare ordinele venite dinspre securitate, răul absolut în această țară! Cioracu și ciucă! Ciucă și cioracu! două scursuri umane, unul mai penibil decât celălalt! În ambii se vede neantul absolut, golul suprem și prostia întruchipată! Când două astfel de nulități te conduc sau cărora li se pune în brațe guvernarea, lucrurile nu pot fi decât catastrofale! Așa cum și sunt de altfel!

  • Se pregateste campania lui Geoana pentru prezidentiale… nu-i asa, Omul care a condus NATO si pansamentul romanilor in aceste vremuri grele???

  • Erau suficienți doi tălhari, la ce mai trebuia și al 3-lea ? 😂😂😂😂😂😂😂

 2. Cascadorii rasului! Inclusiv Iohannis că l-a numit! Cine să se uite serios la tine din Occident cu astfel de miniștri pusi de fsb?

 3. Câciu, Ciucă şi cu Ciucu
  Se mirau cum cântă cucu
  Budăi, Bode şi cu Budă
  Spun că apa este udă

  Speciali, esenţiali
  Impostori, dar şi penali,
  La o ţară de rebuturi
  La vârf ai numai ciurucuri

 4. Mascaricii astia, Ciuca, Ciolacu si Tilvar (prietenii lui Iohannis), cica guverneaza Romania, dar nu-s in stare sa organizeze impreuna o vizita ca pe vremea lui Ceausescu la o fabrica… 😀

 5. Vai de steaua noastră cu clovnii ăștia 😔😔😔😔

 6. Iată nivelul de inteligență al românilor.

 7. Ăla de la PNL spune ăluia de la PSD: credeam că i-ai spus tu ministrului finanţelor să facă rost de bani pentru crizele la energie.
  Ăla de la PSD spune ăluia de la PNL: credeam că i-ai spus tu ministrului energiei să aducă bani mai mulţi ministrului finanţelor ca să rezolve criza de la energie.

  Nu sunt geniali ei, fiecare cu sula lor şi când se întâlnesc îşi măsoară sulele ca să arate care gargarist e mai tare în limbi.😀

 8. Doi incapabili sa se adapteze regulilor de politete in astfel de situatii.La nivelul acesta, vizetele nu se se fac la un cătun prin fluieraturi de la o poarta la alta .Se face o lista cu cei care vor fi prezenti la astfel de evenimente, care va fi trimisa si reprezentantilor care vor fi vizitați .

 9. Lasati! Il anunt eu data viitoare, nu va faceti griji!

 10. că-s ei tălîmbi!

 11. Ce mai spune pensionarul psd ist .
  Spun ca se roaga si ce ii doresc multi pensionari contributivi , dar si copii si nepotii acestora , domnului Ciolacu (senioriii si bunicii nostri , cum in deradere le spune dl Budai si Ciolacu) !!! :
  Sa aiba parte si dumnealui si familia dumnealui, politic si in viata, de cea ce le a dat si le da el pensionarilor contributivi, de linistea acestora, si de parcursul in viata al dlor Citu, Orban si liberalul finantist Vladescu .
  Ca dl Ciolacu are un singur gand : mentinerea si cresterea pensiilor specialilor!!!!!!.
  Daca a dat bine, sa primeasca bine, daca a dat rau, sa primeasca rau . Ce a dat, aia sa primeasca .
  De la Domnul .

 12. Edificativ pentru cum functioneaza guvernul de vanduti al Romaniei 🙁

 13. Eu cred ca Ministrul Apararii trebuia sa ii invite pe astia doi, nu invers, dar asta intr-o tara normala.

 14. Pic și Poc, să mă bată mama :)))))

 15. Dar ăla nu știe sa vină singur?

 16. Da’ pe ciolagu de ce l-au primit ??…. ce PlM e asta??..

 17. Marionete și marionetele marionetelor, ăștia vă sunt aleșii.

  • Indiferen ca Ciuca ca Citu ca Ciolacu ca Caciu , va fi in general ca cand ar fi aceasi persoana la conducere .

 18. Bravo, „functioneaza coalitia” ca unsa!
  Asa-i, dle Haos Werner Iohannis?!
  17.02.2022: „Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns afirmativ, fiind întrebat dacă este mulţumit de cum funcţionează coaliţia de guvernare şi dacă crede că va rezista până în 2024.
  „Eu sunt mulţumit de cum funcţionează Guvernul. În coaliţie, sigur, este încă multă nevoie de armonizare între poziţii şi este nevoie de foarte multe contacte pentru a găsi punctele comune cele mai bune şi pentru a negocia punctele divergente. Sunt optimist că într-un final aceste chestiuni vor intra într-o normalitate”, a mai afirmat şeful statului!!!!
  Se „armonizeaza” in draci!!!

  • De focul pensiilor speciale oamenii ăștia au uitat de ei! Sărmanii! Și poporul ăsta pune prea mare presiune pe ei săracii….