G4Media.ro

Ciucă, întrebat dacă anul se va încheia cu toţi miniştrii în funcţie:…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă, întrebat dacă anul se va încheia cu toţi miniştrii în funcţie: Nu am un glob de cristal /  Ce a reuşit MApN până acum – ”un rezultat foarte bun pentru noi”

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, joi, că de remaniere este nevoie „ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile şi atribuţiile”, atât de către miniştri, cât şi de către secretarii de stat. Întrebat dacă anul se va încheia cu toţi miniştrii în funcţie, prim-ministrul a precizat că nu are un glob de cristal. Acesta a evitat să spună dacă este mulţumit de ministrul Vasile Dîncu, dar a precizat că rezultatele obţinute de Ministerul Apărării la Summitul de la Madrid au fost foarte bune pentru noi, transmite News.ro

„De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile şi atribuţiile”, a afirmat, joi, Nicolae Ciucă, într-o conferinţă de presă la Sinaia, precizând că evaluarea se referă la miniştri şi secretarii de stat.

”Remanierea este un atribut al premierului şi ea va fi făcută în funcţie de rezultatele şi activitatea fiecărui ministru în parte”, a adăugat premierul.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Apărării, Ciucă a precizat că „trebuie să ne uită la ceea ce România a reuşit să obţină la Summitul de la Madrid”, MApN fiind „o componentă importantă în demersul politico-militar”.

„Până în acest moment există pentru fiecare dintre noi (…) evaluări care pot fi considerate ca pozitive, dar şi evaluări care pot fi considerate a fi negative. MApN este un rezultat foarte bun pentru noi”, a mai afirmat premierul.

Întrebat dacă terminăm acest an cu toţi miniştrii în funcţie, Ciucă a declarat: „Am multe responsabilităţi şi instrumente la nivelul Guvernului, dar un glob de cristal nu am să pot să prezic ceea ce se întâmplă până la sfârşitul anului”.

Premierul a explicat că este nevoie de analize, realism şi comunicare pe toate liniile.

„Avem nevoie de analize, avem nevoie de date concrete, avem nevoie de realism şi avem nevoie să comunicăm pe toate liniile, în mod deosebit pe verticală, de asemenea pe orizontală pentru a putea să luăm decizii la a căror punere în practică să participe toată lumea”, a mai precizat şeful Executivului.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. n-are glob de cristal, dar bine ca are plagiat..

 2. Un rezultat bun….au mancat bine la popota gheneralii

 3. Oare la evaluarea ministrilor se ține cont si de responsabilitatea acestora de a se asigura ca angajatii din subordinea lor respecta legile?
  Ca am impresia ca fiecare interpreteaza legile cum are chef, ajentu da avertisement in loc de amenda, etc.
  Nu e ciudat ca niciun ministru nu a fost dovedit ca nu-i pasa, activ, de legi? Proceduri, norme interne, 8 ore de lucru pe zi, 1 ora de lucru pe saptamana pentru cei cu jumatate de normă, etc

  • Toți sunt foarte competenți! Aia de la USR nu sunt în guvern deci nu este nevoie de remanieri. 😂😂😂

 4. Oare la evaluarea ministrilor se ține cont si de responsabilitatea acestora de a se asigura ca angajatii din subordinea lor respecta legile?

  Ca am impresia ca fiecare interpreteaza legile cum are chef, ajentu da avertisement in loc de amenda, etc.

  Nu e ciudat ca niciun ministru nu a fost dovedit ca nu-i p0sa, activ, de legi?
  Pr0ceduri, norme interne, 8 ore de lucru pe zi, 1 ora de lucru pe saptamana pentru cei cu jumatate de normă, etc

 5. Hai ca ma faci sa vars o lacrima :))
  Ce zici ciucanezule, iti facem un go fund?
  Sa iti luam jucarie de cristal, zic… poate il folosesti si cu prietenii sa vedeti prin el si cand se pregateste dna ul sa va salte si va puneti averile la adapost, ca baietii, si parasiti si ieuropa in timp util… a dar stai ca nu il pot folosi decat cei cu doctorate. Al tau parca a expirat?
  Hal de prim ministru…

  • Vrem Ciolak PM. Să râdem cu P$d… banii pomana sa curga, datoriile sa creasca, bugetele institutiilor de stat sa se cheltuiasca fara noima

 6. Ce a reuşit MApN până acum – ”un rezultat foarte bun pentru noi”

  Da, daca prin „noi” intelegi „rusii”. Ca doar rusii pot spune ca MApN face foarte bine, in conditiile in care n-a reusit sa faca nimic pentru inzestrarea armatei.

 7. D’aia s-au ferit ca “dracu’de tamaie” useristii de guvernare,au intrat in sila cu pretentii mari si au iesit cu prima ocazie:e mult mai simplu sa stai pe tusa si sa critici aratand cat de destept esti!Dar la fapte de guvernare ZERO taiat,numai gargara si la Zdrula si la Voiculescu si la Ion,niste experti care au citit o carte si vor sa stie toata lumea ca au citit-o!

  • Păi,când nu a fost bine pentru voi?de peste 30 de ani! întrebați -va ce ați făcut bine pentru țară în tot timpul ăsta!sau nu vă duce țeasta?

 8. Premierul Mă Ciucă ievalueaza si a-na-li-zea-ză continuu.

 9. Oricum urmatorii nu vor fi cu nimica diferiti ca astia sau chiar mai rau si oricum Ciuca nu mai are sprijin in partid ca sa sara cineva de doamne ajuta la inaintare pentru el.

 10. Păi,când nu a fost bine pentru voi?de peste 30 de ani! întrebați -va ce ați făcut bine pentru țară în tot timpul ăsta!sau nu vă duce țeasta?