G4Media.ro

Ciucă, despre coaliţia cu PSD: Nu stă nimeni cu nimeni în cameră,…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă, despre coaliţia cu PSD: Nu stă nimeni cu nimeni în cameră, cu atât mai puţin în pat

Liderul liberalilor, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, la Slatina, vorbind despre coaliţia de guvernare cu PSD, că „nu stă nimeni cu nimeni în cameră, cu atât mai puţin în pat”, adăugând că la un moment dat erau trei şi era posibil să nu fie loc, dar că într-o astfel de construcţie pot fi şi mai mulţi.

E o coaliţie de guvernare, nu stă nimeni cu nimeni în cameră, cu atât mai puţin în pat. Ca atare, chestiunea cu patul e dificilă, pentru că am fost la un moment dat trei şi era posibil să n-avem loc, în cameră încăpem şi este posibil la un moment dat să fim chiar mai mulţi, într-o astfel de construcţie”, a afirmat Ciucă, la întâlnirea Ligii Aleşilor Locali PNL din regiunea Sud-Vest Oltenia de la Slatina, relatează Agerpres.

Preşedintele PNL a explicat şi de ce a fost asumată guvernarea alături de PSD.

„Este adevărat, am asumat guvernarea cu Partidul Social Democrat şi am fost prim-ministru, a trebuit să-mi asum această chestiune, recunosc şi nu-mi pare rău. Accept orice critică pe această chestiune, dar nu a existat altă soluţie la vremea respectivă, pentru că, şi aici ajungem la simpla aritmetică parlamentară, cifrele nu arătau altfel. Dacă PNL avea şi în alegerile parlamentare acelaşi scor cu cel de la alegerile locale, atunci, fraţilor, nu aveam astăzi această discuţie. Şi atunci am văzut care erau tendinţele de evoluţie a situaţiei de securitate, atunci am văzut care erau primele efecte de după pandemie în ceea ce priveşte impactul pe economie în general, apăruse criza energetică cu preţurile la energie care o luaseră razna încă din vara, toamna anului 2021 şi a trebuit să facem acest construct politic, această coaliţie pentru guvernare”, a spus Nicolae Ciucă.

Acesta a subliniat că prin guvernarea alături de PSD s-a asigurat stabilitatea ţării.

„Ce s-a reuşit atunci a fost să se asigure stabilitatea ţării, să treacă ţara prin toate aceste crize succesive şi am făcut-o cu loialitate, onestitate, echilibru şi am fost cu un partener cât se poate de corect în ceea ce a reprezentat această coaliţie la guvernare. Foarte multă lume poate spune: domnule, dar nu aşa se face politică. Se poate face politică şi aşa. Şi să vă spun de ce, pentru că prin această onestitate şi această responsabilitate şi această atitudine şi toate aceste atribute asumate au dat României acea imagine în care investitorii străini au căpătat încredere”, a mai afirmat Nicolae Ciucă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Voi ati observat ca asocierile care le fac ii descrie perfect ce gandesc chiar ei despre ei?

  2. Nu stau in acelasi pat, totusi PSD le-o trage tot timpul

  3. UDEMEREU-ul s-a saturat sa fie facut sandvish in patul conjugal asa ca a ramas famiglia traditionala PSD-PNL sa si-o traga unul altuia cu randul.

  4. Voi nu stati cu psd nici in vreo camera, nici in vreun pat. Voi stati in genunchi in fata lor, cu gurile larg deschise, pe centură.

  5. cu folclor inainte …

  6. Cu ce s a întors Ciordacu din SUA? CU O TRAISTĂ DE MINCIUNI…