G4Media.ro

Cîrstoiu: Bucureştiul a ajuns oraşul în care orice pală de vânt dă…

Sursa Foto: Facebook/ Cătălin Cîrstoiu

Cîrstoiu: Bucureştiul a ajuns oraşul în care orice pală de vânt dă peste cap totul şi aduce haosul. Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenţei şi delăsării manifestate de Nicuşor Dan

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei Cătălin Cârstoiu a declarat că lentoarea şi lipsa de eficienţă a edilului general Nicuşor Dan care nu a autorizat toaletarea arborilor şi îndepărtarea copacilor uscaşi pune în pericol cetăţenii. El a mai acuzat că Dan prezintă un dezinteres total şi faţă de reabilitarea clădirilor degradate, transmite News.ro.

„Bucureştiul a ajuns oraşul în care orice pală de vânt dă peste cap totul şi aduce haosul. Şi asta din cauza lentorii şi lipsei de eficienţă a primarului general, care nu a autorizat toaletarea arborilor sau îndepărtarea copacilor uscaţi. Dar şi a dezinteresului total faţă de reabilitarea clădirilor degradate. Ferească Dumnezeu să fie cineva rănit din cauza indolenţei şi delăsării manifestate de Nicuşor Dan!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, marţi pe Facebook.
El a mai spus că acesta este motivul pentru care este nevoie „de implicare, de lucru în echipă şi de măsuri punctuale pentru ca astfel de fenomene absolut normale să nu pună în pericol siguranţa bucureştenilor”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. A vorbit un mafiot de la UMF…

  • La ora la care comentai tu, un copac a cazut peste un tramvai in Sectorul 2 (condus de un USR ist). Copacul trebuia taiat, dar nu a fost primita aprobare de la PMB, deci poate vorbi si un mafiot despre indolenta si incapatanarea lui ND.

  • @ Covrig – babaiete, esti pe.n.ibil!

 2. Ce patetic,discurs fără substanță, cine a fost primar în timpul incendiului de la Colectiv?

 3. Am auzit la radio erevan ca dl doctor deja se uita dupa propietati in It sau Gr in speranta ca va fiales

 4. Hai sa facem o statistica, cati copaci au cazut/acoperisuri au zburat in mandatul lu’ oprescu, in manadatul lu’ basescu si cati or fi cazut in mandatul lu’ firea. Si pe urma socotim si la Nicusor cati au cazut…

 5. In sectorul 3, cel al lui neaBoițe, zboară crăcile de la copaci uscați din suprafața retrocedată din IOR. Copacii au fost omorâți punând benzina la rădăcină.
  @Covrig: Vezi că bravii tăi luptători de la psdpnl și haur, sunt in corturi , și sunt în pericol sa le zboare crăcile in cap. Singurii care le semnează listele de susținere sunt babele ramolite

 6. 3. Sa nu iei numele Domnului in desert.

 7. La gargară domnul doctor e maestru.