G4Media.ro

Ciprian Teleman, geologul cu carieră în coaching și consultanță, este propunerea oficială…

Ciprian Teleman, geologul cu carieră în coaching și consultanță, este propunerea oficială a USR PLUS pentru Ministerul Cercetării și Digitalizării

Ciprian Teleman este propunerea oficială a USR PLUS pentru a ocupa funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării. Președinte al PLUS Ilfov, cu studii de geologie, dar carieră recentă în coaching de business, inteligență emoțională și managementul stresului, fără rezultate în cercetare și cu venituri principale din activități financiar-contabile, Teleman a fost votat în noaptea de marți spre miercuri de Comitetul Politic USR și Consiliul Național PLUS să facă parte din Guvernul de coaliție PNL-USR PLUS-UDMR.

“În urma votului Comitetului Politic USR și al Consiliului Național PLUS miniștrii propuși de Alianța USR PLUS să facă parte din Guvernul de coaliție PNL-USR PLUS-UDMR sunt: Dan Barna (Viceprim-ministru), Cătălin Drulă (Ministerul Transporturilor), Claudiu Năsui (Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului), Stelian Ion (Ministerul Justiției), Cristian Ghinea (Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene), Vlad Voiculescu (Ministerul Sănătății) și Ciprian Teleman (Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării)“, anunță USR PLUS, într-un comunicat de presă.

USR PLUS îl portretizează pe Teleman, în comunicatul remis presei, ca persoană care “și-a început activitatea profesională ca cercetător științific la Institutul Geologic al României, unde a lucrat opt ani, urmând apoi o carieră în domeniul consultanței de management și al antreprenoriatului. În ultimii 15 ani a lucrat cu peste 400 de companii antreprenoriale românești sau multinaționale pentru creșterea nivelului de performanță a echipelor și implementarea unor sisteme moderne de definire și măsurare a performanței. În 2017, după absolvirea unor cursuri cu tema „Digital Strategies for Business“ la Columbia Business School/EMERITUS Institute of Management, a cofondat Max-BA, o platformă de business pentru digitalizarea activității financiar-contabile a întreprinderilor mici și mijlocii. Pasiunea lui Ciprian Teleman este transformarea sistemelor organizaționale prin creșterea gradului de cooperare, conectarea la inovație și la dezvoltările globale din domeniile respective de activitate. În prezent, este președintele PLUS Ilfov”.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. am ajuns pina la urma in comunism, unde omul „nou” le stie pe toate fara sa stie nimic.

  2. Ce treaba are acest domn cu cercetarea? Sau cu digitalizarea! Aici trebuia pus un profesionist! Si slava domnului avem in Romania asa ceva! Vom vedea ce poate omul! Totusi CV-ul este important pentru sefia acestui minister! Astept societatea civila sa reactioneze asa dupa cum a reacionat si in trecut la alte numiri dubioase!

  3. Parca si vad primul komunikat catre tara, din 2021, al cameleonicului ONG AdAstra: „Mult stimate si iubite domnule ministru Teleman, pentru noi sunteti farul calauzitor, de la dvs. dorim sa luam lumina!”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.