G4Media.ro

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a comparat spitalul construit cu donații de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a comparat spitalul construit cu donații de Dăruiește Viața cu un Logan față de ”Ferrari”-ul pe care vrea să îl facă el / Ulterior, primarul și-a cerut scuze

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a comparat într-un comentariu pe Facebook spitalul construit de la zero, doar din donații al asociației Dăruiește Viața cu un Logan. El a făcut o comparație cu ”Ferrari”-ul pe care vrea să îl construiască în Sectorul 6. Ulterior, Ciucu și-a cerut scuze într-un alt comentariu.

Întrebat de un comentator de ce prețul spitalului din Sectorul 6 a crescut de la o estimare inițială de 70 de milioane de euro la 160 de milioane de euro, Ciucu a avut următoarea replică:

”Pentru ca va fi un spital modern, cu tehnologie de ultima ora. Cand compari un Logan cu un Ferrari, nu îl compari la kilogram. Am refăcut studiul de fezabilitate la cererea si cu indrumarea BDCE!”.

Ulterior, după ce cititorii au criticat derapajul său, Ciucu a revenit cu un mesaj de scuze: ”Comparația mea a fost complet deplasată si pentru asta îmi pare rău. Ceea ce vroiam sa spun (și am făcut-o inabil) este ca nu putem compara un spital cu o singură specialitate – pediatrie oncologică – cu un spital cu 26 se specialități, 6 laboratoare și o unitate de primiri urgențe. My bad, imi cer scuze, Dăruiește Viața are toată considerația mea”.

Ciucu a scris pe Facebook că vrea să construiască în Sectorul6 un spital cu finanțare de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Spitalul, amplasat pe Bulevardul Timișoara, ar urma să aibă 257 de paturi, va deservi discipline precum cardiologie, medicină internă, neurologie, obstetrică și ginecologie și altele. Costul estimat al spitalului este de circa 160 milioane de euro.

Asociația Dăruiește Viața, condusă de Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, a construit de la zero un spital de oncologie pediatrică.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Ciucu vorbeste ca sa nu adoarma. Cate spitale a facut Ciucu pana acum ? Cine nu la lasat sa le faca pana acum?

 2. Nu-i mai ajungi la nas lui Ciucu. Mare valoare…Ca ceva, de pe uliță satului pe unde au trecut vitele boierilor.

 3. Ciucu e un politruc odios. Din cand in cand „se scapa” ( adica e el insusi) si in restul timpului e un USL-ist mizerabil

 4. Ciucu confirma inca odata ca este un politician de doi bani, ce practica demagogia si minciuna. Cred ca modelul Firea i se potriveste.

 5. Loganul e mașină de familie, Ferrari e mașină de fițe.

  In locul fițelor prefer familia.

  Nenea Ciucu a început să cânte, a venit Primăvara, asta nu e o problemă, dar de ce cântă căzut în cap.
  Rugăminte la Ciucu sa nu mai cadă în cap, iar dacă totuși se întâmplă să cadă în cap, să facă o pauza la cântat, sa lase Pupăză sa cânte, nu-i musai sa cânte Ciucu.

  Iar Loganul ăla de Spital sa nu uite Ciucu că e construit”

 6. Propun sa dam Loganul din mâna (sa-l închidem, sa-l facem „hotel” sau chiar sa-l demolam) asteptând Ferrariul de pe gardul în care dam cu oistea cu atâta talent.

 7. a inceput sa patineze din ce in ce mai des Ciucu… apropierea sezonului alegerilor le ia mintile tuturor.

 8. Prefer loganul din parcare in orice zi si la orice ora in loc de ferrari-ul promis de un mincinos.

 9. Cu ce fonduri ? Se maresc taxele …again ?

 10. Un derapaj dubios din partea lui , dar macar si-a cerut scuze.

 11. Natarau !
  PS. Oare ce va spune peste 5 ani cand spitalul lui va fi tot in faza de „vorbe” ?

  • @susufler0 – Mai rau, va fi tot in faza de „studii de fezabilitate” succesive, bineinteles, platite de fiecare date.

  • @Kafka, ai dreptate !
   PS. Speranta mea este ca „Daruieste viata” va mai construi pana atunci un spital si sper ca statul sa nu ii faca greutati cu terenul sau cu mai stiu eu ce altceva !

 12. a spus exact a „gandit”, ca atat il duce mintea lui de PSDNLUDMR-ist

  ei de 33 de ani fac „ferrari”, si ca de obicei aceste „ferrari” CAND apar, DACA apar, sunt de obicei de cel putin 2-3 ori mai scumpe

 13. un politruc care doar promite si nu face nimic

 14. Inca un individ care deschide gura doar ca sa-i iasa gazele afara! Mare om, mare cacaracter!

 15. Avea cineva vreo așteptare de la el?!

 16. Din 3 table si 2 sarme (adunate din donatii) au facut CEVA .Dintr-un munte de bani publici el a facut NIMIC. O sa imi iau paraindaratu’ pentru un Ferrari din banii vostri-prostilor !Asta e mesajul ! Hai la vot !