G4Media.ro

Cioloș, după ce a fost acuzat inclusiv de lideri PNL că a…

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Cioloș, după ce a fost acuzat inclusiv de lideri PNL că a susținut o lege prin care bărbații să poată rămâne însărcinați: Un discurs politic mizerabil / Închipuiri tenebroase și mincinoase

Preşedintele grupului Renew Europe din Parlamentul European, Dacian Cioloş, condamnă, într-o postare pe Facebook, „atacurile incalificabile” din ultimele zile, potrivit cărora ar fi susţinut la Bruxelles o lege „prin care bărbaţii să rămână însărcinaţi”, adăugând că politicienii care trăiesc din astfel de minciuni sunt toxici pentru societate.

„Am văzut atacurile incalificabile din ultimele zile, conform cărora eu şi alţi colegi din Parlamentul European am fi susţinut o lege prin care bărbaţii să rămână însărcinaţi. Îmi displac etichetele, dar, cu regret, trebuie să spun că asistăm la un discurs politic mizerabil. Cine doreşte să creadă astfel de enormităţi e liber să o facă, dar politicienii care trăiesc din astfel de minciuni sunt toxici şi periculoşi pentru societate. (…)

Nu am aşteptări de la extremiştii care mint de ani în şir că se prăbuşeşte cerul şi că vine sfârşitul lumii. Îi ştiu şi pe cei de la PSD că se ascund sub ideea de ‘stânga conservatoare’ ca să mai câştige un vot din temerile unor oameni care chiar cred că îi vor fugări minorităţile sexuale pe străzi ca să le implanteze cipuri. Ruşinos. Însă îmi e imposibil să înţeleg cum unii colegi de la PNL au ajuns să promoveze astfel de închipuiri tenebroase şi mincinoase”, a afirmat copreşedintele USR PLUS, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că susţine drepturile cetăţenilor indiferent de orientarea lor sexuală, credinţele personale sau afilierile politice şi că, în opinia sa, a fi creştin înseamnă „să-ţi iubeşti aproapele şi să-l ajuţi să-şi trăiască viaţa aşa cum o decide”, atâta vreme cât alegerile sale nu fac rău celor din jur.

„Platforma mea politică în USR PLUS şi în politica românească va fi să susţin drepturile cetăţenilor indiferent de orientarea lor sexuală, de credinţele personale sau de afilierile politice. Şi fac asta creştineşte. Pentru mine, a fi creştin înseamnă să-ţi iubeşti aproapele şi să-l ajuţi să-şi trăiască viaţa aşa cum o decide, atâta vreme cât alegerile pe care le face nu fac rău celor din jur.

După toate aparenţele, aceşti politicieni trăiesc în ideea creştinismului care pedepseşte, exclude şi condamnă. Aruncă anateme şi decid după cum vor ei ce înseamnă valorile creştine şi cine e demn sau nu de ele. Pentru mine, creştinismul înseamnă umanitate, înţelegerea celuilalt, îmbrăţişarea şi dăruirea a ceea ce ai mai bun pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie”, a subliniat Cioloş.

„Violenţa domestică, sarcinile la adolescente, nereprezentarea politică sau în domeniile în care muncesc, discrepanţele salariale sunt tratate la noi ideologic. Vajnicii bărbaţi politici din România, cei care îşi fac poze cu singura floare pe care o cumpără într-un an, pe 8 Martie, sunt pur şi simplu traumatizaţi că femeile ar putea avea nişte drepturi de bun-simţ în societate.

Susţinători ai unui tradiţionalism pe care îl modelează după cum le pică lor bine, leşină când aud de ciclu menstrual, sarcină în adolescenţă, educaţie sexuală. Puri ca nişte îngeri asexuaţi, pretind că apără copiii de perversiunile educaţiei sexuale în şcoli când, de fapt, condamnă noi generaţii de femei la supunere şi umilinţă.

Posibil să îşi pună şi mâna la ochi atunci când trec prin magazine pe lângă rafturile de tampoane, că doar pe vremea bunicilor noastre nu exista aşa ceva şi dacă ele s-au descurcat atunci de ce nu s-ar chinui femeile şi astăzi”, a mai scris europarlamentarul.

Dacian Cioloş a adăugat că toţi cei care resping acele politici prin care femeile sunt în mod real egale bărbaţilor „ar trebui să meargă acasă şi să le ceară scuze mamelor, soţiilor şi fiicelor lor, pentru că le folosesc într-un joc indecent”.

„Altfel, e clar că avem în continuare nevoie de politicieni rezonabili şi respectabili. Mergem mai departe cu bun-simţ, indiferent de atacurile lor”, a conchis europarlamentarul Dacian Cioloş.

Context

Parlamentul European a adoptat joi „raportul Matić” privind accesul la sănătate și educație sexuală pentru femei și minorități sexuale, fapt care a generat controverse și reacții negative în spațiul public din România. Inclusiv lideri ai PNL au declarat că raportul Matic ar permite, de fapt, bărbaților să nască și ar schimba paradigma în privința drepturilor omului în Uniunea Europeană, transmite Digi24.ro

Raportul se referă la situația sănătății sexuale și reproductive și a drepturilor aferente în UE, în contextul sănătății femeilor. Articolul N, cel care a produs cele mai mari discuții, indică faptul că toți cetățenii europeni ar trebui să beneficieze de asistență medicală privind nașterea unui copil, fără a fi discriminați pe criterii de identitate de gen.

„Întrucât, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen”, prevede articolul N din rezoluția Parlamentului European din 24 iunie 2021, care face referire la situația sănătății sexuale și reproductive și a drepturilor aferente în UE, în contextul sănătății femeilor.

Unul dintre liberalii care l-au atacat pe Dacian Cioloș a fost vicepreședintele PNL, Gigel Știrbu. El i-a criticat pe europarlamentarii de la USR-PLUS și pe Cioloş, despre care liberalul susţine că, alături de Renew Europe, ar fi avut „motive ascunse” pentru a vota acest raport.

Ce a scris vicepreședintele PNL, Gigel Știrbu, pe Facebook

”Am aflat din mass-media că aseară a fost votat în Parlamentul European Raportul Matić” – proiect care promovează ideea că femeia nu trebuie să fie mamă, că noua generație trebuie îndoctrinată de mică cu ideea că femeia nu are această vocație, iar toți cei care se opun acestei viziuni trebuie combătuți și condamnați cu orice preț. Pe lângă multe alte absurdități pe care acest raport le contine, documentul sustine că și bărbații pot să nască copii, și faptul că educația sexuală pro LGBT va fi obligatorie în școli!?!

Ceea ce mi s-a părut într-adevăr șocant și inamisibil este faptul că europarlamentarii USR-PLUS, membrii ai Grupului “Renew”, în frunte cu Dacian Cioloș au încredințat 7 voturi acestui raport toxic.
Schimbarea totală de paradigmă în privința drepturilor omului în UE votată ieri este periculoasă și nesănătoasă, si-l întreb pe dl Cioloș, care este de acord ca bărbații să nască, care sunt motivele reale pentru care a votat această inepție?

Care sunt motivele ascunse ale domnului președinte Cioloș al Renew Europe, în care au fost grupați verzii și stânga europeană din Parlamentul European, să susțină un document în care libertatea religioasă nu ar mai trebui să existe? Cam care ar fi următoarea inițiativă propusă de Dacian Cioloș: obligativitatea scoaterii icoanelor din casele românilor, așa cum au impus comuniștii în anul 1948 în RPR?

Fac apel la Dacian Cioloș să se trezească și să nu mai voteze documente toxice pentru interese ascunse!

Raportul Matic se poziţionează clar în favoarea promovării unei agende ideologice îndreptate împotriva dreptului la viaţă şi a dreptului părinţilor de a se pronunţa asupra educaţiei pe care o primesc copiii lor. Eu voi susține întotdeauna o societate construită pe valori și principii sănătoase, care să sprijine familia și să respecte viața!”

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

120 comentarii

 1. Penelistii, pesedistii, pemepistii si-au dat mana sa voteze impotriva drepturilor femeilor.

  • Si cei fara minte ca tine sa dea aici cu crema maro fara sa aiba argumente. Ai citit ce a votat ciolos?

  • O intrebare….Dragos Paslaru, tata a 4 copii e cumva la pesedeu?…din ce am vazut pe caseta de vot, s-a abtinut….iar pesedeii, sa nu se puna rau cu socialistii europeni, au facut-o romaneste, au fost in sala si nu au votat….ce e de reprosat G4, e ca prezinta contextul care ii convine, declaratia unui deputat si nu raportul Matic, sustinut de ecologisti, socialisti si Renew-progresisti, macronisti….cine dracu interzice in Romania avortul?…si in tarile catolice e asa greu o vizita intr-o tara care permite?….lumea e indignata de celelalte parti ale raportului…..cine pune botul la vrajeala lui Ciolos sa citeasca raportul si apoi comentarii…e valabil si pentru ziarist

  • -Raportul Matic, la paragraful N, contine precizarea explicita ca barbatii pot „sa ramana insarcinati”, iar in astfel de cazuri ar trebui „sa beneficieze de masuri in ceea ce priveste sarcina si serviciile de ingrijire legate de nastere”.
   -La paragraful P din Raportul Matic se spune ca „PERSOANELE GRAVIDE se confrunta cu diverse interventii medicale fortate in timpul nasterii…”
   – La paragraful 28 se face o invitatie statelor membre ale UE sa „asigure accesul la programele de EDUCATIE privind menstruatia pentru TOTI COPIII, astfel incat PERSOANELE CARE AU MENSTRUATIE sa poata face alegeri in cunostinta de cauza cu privire la menstruatie si la corpul lor”.
   Cine are ceva impotriva femeilor?…voi nu intelegeti ca pentru asta nu exista femei…le-au definit persoane?

  • PROST MAI ESTI DOAMNE ,cum sa meargă treburile bine cu astfel de specimene

  • Neofascistul peunerist, ajuns azi neomarxist de nadejde, mai are neobrazarea sa-si deschida falca?
   Vad ca plateste la greu presa sa-i publice aberatiile.

  • romani, cum de sunteti atat de prost ica l-ati votat pe asta premier, iar acum l-ati trimis intr-o sine-cur-a europeana super platita?

  • Mai băiete tu ai citit tot articolul? S au o faci pe prostul? Tu ai citit ce a votat Ciolos sau doar titlul articolului?

 2. Ciolos nu stie ca până si Asimov s-a recunoscut infrant de „hoardele dezlantuite”?

  And it is these ignorant people, the most uneducated, the most unimaginative, the most unthinking among us, who would make themselves the guides and leaders of us all; who would force their feeble and childish beliefs on us; who would invade our schools and libraries and homes. I personally resent it bitterly.

  • Foarte corect. Era și cazul să-i arate cu degetul pe acești vajnici penelisti, pretins pocăiți, care vor să-și abuzeze copiii inocenți.

   Vai, să nu cumva să afle cei mici că nu e în regulă să fie pipăiți de unchi sau violați de tați. Asta e marea problemă, că află copiii cum e cu consimțământul, aia cu identitatea de gen fiind o fumigenă care să abată atenția de la violența domestică și de la pedofilia din seminariile teologice.

  • O fi fost Asimov un mare scriitor și vizionar dar tot un pedofil ca dacian a fost.

  • Măi băieți și fete ,omul nu are copii și vrea să rămână gravid.Vine bătrânețea și cine îi va schimba scutecul așa că după spirala MISA urmează gravidul CIOLOȘ. Chiar mă întreb de ce oare majoritatea celor din USR+ nu au copii.Acum îmi explic de ce nu vor să crească alocațiile copiilor și acordă tot mai multă atenție ciudaților LGBT.

  • Nimeni nu judeca mai aspru doar un trol. Bãbãiete

  • @Bad@: Stiam de Arthur Clarke ca asr fi fost, nu de Asimov. Lui Asimov ii placea sa ciupeasca femeile de „spate”. Se pare ca si lui dragaosz asta i-ar fi placut sa il intalneasca pe Asimov! Bai, dragaosz, fugi coane cu zimbrii d’aciulea!

  • @goe. Mea culpa. M-am enervat 😃

  • @Bad-fake,
   Așa e, teoria liftul din „Sfârșitul Eternității” fix la pedofilie ne duce cu gândul. !
   Ți-am mai spus-o: pune mâna pe carte, @Bad-fake, că te faci de băcănie și indirect ne faci de râs și pe noi, având in vedere câ te-ai folosit de nick-urile noastre de atâtea ori…!

  • …teoria/tema/viziunea liftului/ascensorului…

 3. Daciane, PNL = PSD, ce nu e clar?

  • USR=PSD=PNL

  • @humanwaste: orice vezi, tu o tii pe-a ta. Cat de lipsit de minte poti sa fii? Puii fostilor din aparatul represiv DSS sunt cei care formeaza astazi usrplus. Sunt mai rai decat pnl, psd, pmp, aur, varanei si tot ce vrei tu la un loc. Daca as avea de ales intre (aproape) orice usrplusist si WC tudor, l-as vota pe WC tudor. Pot oricand sa fac sa taca o javra care latra prin gard (WC), dar cu plosnitele (bedbugs) de la usrplus nu ma descurc. Astia de la usrplus, puradeii fostei securitati au profitat din plin de vechiul regim si vor sa fie tot ei la butoane si acum. NO WAY, JOSE!

  • Spre deosebire de V. O., puiul se-cur-ist chiar a comis-o.
   Si a fost prins cu „rata-n” gura.
   N-are decat sa si-o traga cu Matici si Alex Soros, in timp ce frantuza sa le tzina luminarea.

 4. RAPORTUL MATIC:

  “Legislativul comunitar cere de asemenea un acces la tratamente de fertilitate fără discriminare, în special faţă de femeile singure sau cuplurile de femei.“

  Sursa: digi24

  G4MEDIA, VA ÎNTREB FOARTE SERIOS: URMĂRIȚI CA PRIN SUSTINEREA PE CARE O ACORDAȚI USRPLUS PE BANI FRUMOȘI CA IN SOCIETATEA VIITORULUI BĂRBAȚII SA NU MAI EXISTE? SUSȚINEȚI CA O FEMEIE SINGURA ARE “O PROBLEMA DE FERTILITATE” PENTRU CA NU ARE UN BARBAT IN VIAȚA EI?

  Observ ca redacția refuza sa îmi publice comentariile pentru ca sunt constienti ca dărâm atunci când am șansa toată șandramaua ideologica pe care încearcă usereplus si anumite zone din presa sa o tina in picioare cu mulți bani străini. Dacă nu publicați acest comentariu care nu e injurios, practicați cenzura!

  • Aici, singurul anormal pari tu cu al tau comentariu la adresa unor jurnalisti care prezinta faptele asa cum sunt.
   Nu o sa gandeasca nimeni in locul tau (ma refer la cei din presa) decat daca vor ceva de la tine. Te-ai facut de kk0

  • Ești demn de jale. Nu cere nimeni nimănui sa judece in locul meu, dar in alte cazuri, de exemplu când vine vorba despre orice subiect legat de BOR, G4MEDIA, finanțată gras de USRPLUS, NU SE DA IN SPATE DE LA A EMITE JUDECAȚI DE VALOARE GENERALIZANTE LA ADRESA CRESTINILOR ȘI VALORILOR CREȘTINE! Asta e ipocrizia pe care o reclam, fiindcă nu îmi publica comentariile pe alte articole când vin cu argumente foarte clare, care le demontează toată retorica pe care o plănuiesc îndeaproape cu ideologii USRPLUS: Caramitru, Ghinea și compania! G4MEDIA: TRANSPARENTIZATI FINANTAREA PE CARE O PRIMIȚI DE LA USRPLUS SA SCRIEȚI ARTICOLE ANTIBOR! Am informația din interiorul USRPLUS, de la membrii, așa ca nu mai e nimic de ascuns. Aveți șansa sa o faceți voi sau sa iasă membrii aceștia și sa recunoască.

  • Dragul meu Dragos, nu văd unde am emis in comentariul meu vreun fel de părere cu privire la normalitate sau la anormalitatea unor persoane, dar văd ca te trezești chiar tu, un mare sexo-marxist sa discriminezi alte persoane și sa le acuzi ca sunt anormale, citez: “ singurul anormal”.
   Oare analfabeții functionali pe care vreți sa ii eliminați din societate sunteți chiar voi, postacii usereplus? Vreți sa va eliminați singuri? E clar ca ești analfabet dacă vezi cuvinte acolo unde ele nu exista.

  • Cetatene nu stiu ce ne-am face fara abilitatea matale de a ‘dărâma toată șandramaua ideologica pe care încearcă usereplus si anumite zone din presa sa o tina in picioare cu mulți bani străini’.
   Sunteti special in privinta asta, intr-adevar sexomarxistii astia de la G4 v-au pus gand rau si va cenzureaza – doar pe dvs. Nimeni altcineva nu e mai victima a cenzurii decat dvs, nimeni.

   Revenind insa din Narnia, daca plusereu ar avea macar o singura televiziune sau o publicatie majora pe care sa o plateasca – asa cum fac cu sarg si fara rusine toate restul partidelor din Parlament- nu ar mai pica constant de fraieri la linsajele mediatice din ultimul an.

   A, da. Citatul din raportul ala nu va sustine in nici un fel argumentul, chiar daca E SCRIS ASA.

   Acolo scrie ca o femeie singura are optiunea sa apeleze la fertilizare in vitro fara discriminare.

   Adica ceea ce se intampla deja in lumea civilizata, dar nu peste tot in Europa.
   Nu e nici treaba mea nici a altora de ce apeleaza la optiunea asta. Nu discrimineaza contra barbatilor.

  • Pare mai mult ca simti ca stirea iti incalca tie ideologia sau credinta. Ca si cum ar fi singura.
   Nu e ciudat un pic?
   Ti se pare ca darami lucruri cu vorbele tale? Nu ti se pare ca ai impresii de dumbezeu? Nu iti suna un pic satanist punctu tau de vedere omule?

  • V-ati activat postacilor usr? Cum v-am lovit cu finantarea gata, ati turbat. “Ofițerii media” la nivel județean și local nu fac decât sa administreze zeci de conturi false de facebook ce au împrăștiat propaganda ANTIBOR non-stop in toate perioada pandemiei. Credeti ca suntem tampiti, dar urmează sa se vada ca banii pe care ii primiți din subvenții de la stat, loc sa meargă pe elaborarea de politici publice utile, au mers, exact ca și la celelalte partide pe propaganda și postaci cu un miros pestilential moscovit. Credeti ca suntem prosti, dar veți plăti politic. Pregătiți-va de prag!

  • Nu îmi încalcă ideologia cu nimic știrea asta. Fituica votată in PE de usereplus conține mizerii pe care le poți citi cu ochii tai: viitorul înseamnă o lume in care bărbații vor fi eradicați, fiindcă femeile singure vor avea asigurat “tratament de fertilitate” din partea statelor UE!
   Exista și posibilitatea sa dea in judecată UE un barbat singur, care nu primește la rândul lui dreptul la “tratament de fertilitate”. Bărbații sunt practic discriminați, fiindcă femeile singure au dreptul sa se fertilizeze, in timp ce bărbații nu au acest drept. Curat mizerie marxista!

  • Of of cata judecata dinprtea unui “crestin” simplu si umil care isi iubeste aproapele. Bai macar nu astept cu zambet larg sfarsitu lumii ca matele. E intr/un fel n-am ce sa zic

  • Sincer mai bine o lume de femei decat una de barbati ca tine..

  • Domnule John, din fraza in ghilimele nu reiese exclusiv speculația specifica pe care o accentuați cu majuscule!

   Propagați o eroare de logica numita generalizare pripita.

  • Tree fitty, citatul din raport susține argumentul in totalitate, fie ca îți convine sau nu, fie ca ești capabil sau nu sa construiesti un argument logic in căpățâna ta. Dacă UE se lupta pentru “tratament de fertilitate” pentru FEMEI SINGURE, înseamnă ca pentru aceste femei singure, lipsa bărbatului in viața lor, lipsa unui PENIS care sa le între in vagin, sa elimine spermatozoizi și sa le fecundeze, reprezintă O SIMPLA PROBLEMA DE FERTILITATE. Așadar, pentru mine ca barbat, dacă nu exista un vagin pe care sa îl fecundez pentru a avea copii, nu am o problema IDENTICĂ de fertilitate? Pune mâna tata și citesti și tu un Brave New World ca sa înțelegi ce societate ne propune PE: una in care copii vor creste in utere artificiale, ca altfel bărbaților le este încălcat dreptul la “TRATAMENT” de fertilitate.

  • Zicsieu – Alta placa mai ai? Hai ca m-ai plictisit. Cu sataniștii îmi permit sa fiu cat se poate de evaziv. Dacă vrei ca genele tale sa fie eliminate de pe planeta, ești liber sa îți tai gonadele. La revedere.
   Diana – ba da, e o implicație directa următoarea chestie: eu ca cetățean voi avea obligația sa susțin cu taxele mele un sistem de sănătate care asigura ORICĂREI femei singure DREPTUL sa se fecundeze și sa înmulțească fără un barbat in viața ei. In visele voastre sau peste cadavrul meu!

  • Eu stiam ca vrem Justiťie nu Corupție.
   Hai sa ramanem la problemele noastre si sa asteptam modificarea Constitutiei

  • NU schimbați voi nici o constituție, stați liniștiti! Nu o sa ne eliminați dreptul la educatie religioasă in scoli! Nu o sa introduceți ideologia de gen in Constituție. Constituția se va schimba doar spre BINE, pentru TOȚI!

  • @John
   Deci hai sa recapitulam.

   1. Esti cenzurat de G4 din cauza abilitatilor extraordinare la daramat sandramale.(desi ti se publica zecile de mizerii chiar la articolul asta)

   2. Ai informatii concrete ‘din interiorul USRPLUS, de la membrii’ ca G4 este platita gras cu bani straini pentru a scrie ARTICOLE ANTIBOR( apropo, poti urla mai tare de atat?).
   Si ca daca nu recunosc ei de buna voie vor iesi chiar plusereii sa spuna tot.
   Dar matale ce cauti cu sexomarxistii astia, ai fost la orgiile lor la Bruxelles? Va faceti confesiuni coborând pe burlane? Altfel unde va soptiti voi secretele astea.

   3. Cand cineva iti arata lipsa de logica inclusiv in propriul citat, conform valorilor matale crestine e timpul sa recurgi la argumente ad hominem gen ‘aroganta imputita’ si ‘capațână goala’.

   4. Desi ai 0% putere sa faci efectiv ceva cu frustrarile astea care tind spre 100% esti gata sa devii martir pentru jihadul asta personal – ‘se va intampla doar peste cadavrul meu’.

   Nu tataie, nu esti reprezentantul barbatilor(lol).
   Nu ai dreptul sa ii impui unei alte persoane ce sa faca cu corpul lor. Nu ti se incalca matale nici un drept, poti sa faci in continuare ce doresti cu propriul corp.

   Ai doar dreptul de a urla pe aici cu majuscule si de a te victimiza asteptand in van ocazia de a deveni martir pentru cauza talibana.

  • „Dacă nu publicați acest comentariu care nu e injurios…”

   O.K. Înțeleg că Pământul este plat, iar vaccinuile ucid mai mult decât virusurile, dar, dacă cel inițial este acceptabil, comentariile dumneavoastră consecvente primului explică pe deplin moderarea textelor, făcută de administratorii platformei acesteia.

  • In comentariile mele ai 0 atacuri la persoana, in schimb pentru tine e tragic când vrei sa cenzurezi o opinie care nu îți convine. Am inteles ca e dezarmant pentru analfabeții functional activiști plătiți de partid sa le prezinte cineva argumente cu care sunt chiar ei de acord și ies din tiparul fițuicii primite de la partid. Nu e nimic nou.

  • Mister John. .nici dacă rămâne o singură femelă din specia umană și tu vei fi singurul specimen mascul ,nici în cazul ăsta nu te „trage” nimeni!!!!! Înțelegem ca ți se termină proastele și nu mai vrea nici una dar nu are legătură cu UE…e natural,e protejarea naturii.

  • Ai putea sa castigi un premiu pt. cel mai penibil postac. Ai citit si tu o carte si pe-asta o oferi drept argument pt. aberatiile pe care le scoti pe gura. In primul rand cum se pot „fertiliza”femeile fara barbati? De genetica ai auzit? De cum se formeaza un embrion? Sigur ca e o conspiratie la nivel mondial a feministelor care vor sa starpeasca toti barbatii, sa se inmulteasca intre ele 🤣 si sa nasca numai copii de sex feminin. Incredibil!

 5. Pentru cine chiar crede titlul si articolul recomand citirea raportului Matic…e disponibil pe site-ul Parlamentului European….nu tema avortului a deranjat societatea noastra….in Romania e permis avortul…si e singura metoda contraceptiva a romancelor mai putin instruite…., bombardierii nu vor cu prezervativ, meltenii care ii imita la fel, ca asa e pe sistem….problema deranjanta pe la noi e metoda de educatie sexuala promovata, recomandata de OMS…te crucesti daca citesti..Freud ar fi mandru de asa discipoli…si chestia cu barbatii care au dreptul sa nasca e de la traducere…dar totusi…daca o dilimandroasa, nascuta femeie, se declara barbat (trans, queer, nonbinar, sau dracu stie cum le zice)…ea poate naste…si copilul trebuie declarat nascut de John, desi la nastere a fost femeie, si biologic inca este….ce dracu insemnatate o avea pentru curcubei ca e numit cineva barbat sau femeie si nu persoana, adica parinte 1 si parinte 2, nu mama si tata?..adica biologia e negociabila? si matematica…si toate stiintele exacte?….bai nene, e viata voastra, faceti ce vreti cu ea, dar pentru 0,1% nu trebuie schimbate lucrurile pentru restul 99,9%…

  • Dar ce se modifica pt restu ca au si niste oaneni exclusi din societate pana acu aceleasi drepturi ca si tine?
   Simti ca esti mai putin puternic daca ai mai multi egali cu tine?
   Beei mamiferule

  • Eu sunt satul de astia care vor cu tot dinadinsul sa fie altfel decat s-au nascut, si vor sa imi bage mie pe gat „drepturile” lor. Aici unde locuiesc, daca lor le atarna mataranga si gomoloaiele dar se declara femei, cica ar avea dreptul sa intre la buda de femei. Evident ca, daca as fi femeie, nu as vrea sa vad asa ceva in buda publica daca as avea nevoie sa o folosesc. Tot in zona mea este o aratare, Jessica Yaniv, care, pentru ca ea zice ca ar fi femeie, crede ca poate sa mearga la saloanele pentru femei sa ii epileze lucratoarele de-acolo gomoloaiele. Si mai are si tupeul sa dea in judecata saloanele! O gasiti pe net (pe aratare), a ajuns si in wikipedia!
   Nu am nimic cu astia cat timp drepturile lor nu intra in conflict cu ale mele! Si nici nu vreau sa se faca propaganda lgbtwhatever in fata copiilor mei. Toleranta fata de oricine, OK dar nimic altceva!
   Vad ca si Canadei incepe sa ii vina mintea la cap, am inceput sa vad intrebari gen „sex at birth” prin formulare.
   Nu am nimic impotriva ca barbatii sa nasca, dar sa li se deconteze pentru nastere suma ca pentru o nastere normala. Orice problema extra (foarte probabila, in cazul unui organism zguduit de operatii, chimicale si hormoni) sa fie platita din buzunarul respectivului. Nu mi se pare corect ca eu sa imi platesc o operatie de lipom din buzunar, dar sa contribui la operatii de schimbare de sex ale altora. La tratamentul lor psihiatric, da, as fi de acord sa fie platit din asigurarea mea medicala.

  • esti dus/a…cine opreste o lesbianca sa se fertilizeze in vitro?…sau jmecheria voastra e sa fie pe bani de la stat?…eventual dupa niste tratamente hormonale pentru anularea efectelor pastilelor luate de unele carora le-a crescut barba, platite tot de stat?…mai fetelor, daca vreti sa fiti barbati, limitati-va la tunsori, haine barbatesti….nu mai bagati pastile in voi…fertilitatea dispare…si un tratament pentru reversibilitate nu prea are sanse

  • @goe
   Sa inteleg ca locuiesti intr-un coobical si te hranesti cu “de ce exista oameni diferiti fata de mine”

 6. Daciene, te-ai vaccinat?

 7. Măi băieți și fete tute omul nu are copii și vrea să rămână gravid.Vine bătrânețea și cine îi va schimba scutecul așa că după spirala MISA urmează gravidul CIOLOȘ. Chiar mă întreb de ce oare majoritatea celor din USR+ nu au copii.Acum îmi explic de ce nu vor să crească alocațiile copiilor și acordă tot mai multă atenție ciudaților LGBT.

  • Îți dai seama câți români au votat cu sexomarxiștii ăștia care atunci când l-au pus pe Cioloș in fruntea listei la europarlamentare au egalat psd-ul și pnl-ul la procente?

   Au trecut vremurile în care era de folos să zici despre unul că nu are copii, vezi cazul Firea care l-a criticat pe Iohannis pe aceeași temă la prezidențialele din 2014.

   Io zic să-ți actualizezi data pe telefon, suntem în 2021, nu în evul mediu timpuriu.

  • @Alina M: si la ce i-a folosit pupezei roz? Sau la ce i-a folosit ca ea a fatat nu-stiu cati, care impreuna nu vor lua o nota de trecere la Bac? Ce conteaza, ii da mamitica la romano-americana, pe strada Venerei (predestinat!) unde vor invata ce a invatat andreea-ioana lambru!

  • Alinuța de la PNL a fătat, tu ai reușit sau aștepți să ți-o tragi pe cale artificială.

  • @kiki: oooh, esti pesedila! Calea voastra naturala e onanismul! Va intindeti cu alde rodicuta dancila, cu renate weber careia iati dat fonctie, cu rodica nasser si in timp ce o trageti cand cu manuela, cand cu palmela, va ganditi la botoasele alea de pe la capatos, ca alea sunt la nivelul vostru de ‘telectuanti!

 8. Asta a învățat cat timp a fost la MISA?

 9. Măi băieți și fete ,omul nu are copii și vrea să rămână gravid.Vine bătrânețea și cine îi va schimba scutecul așa că după spirala MISA urmează gravidul CIOLOȘ. Chiar mă întreb de ce oare majoritatea celor din USR+ nu au copii.Acum îmi explic de ce nu vor să crească alocațiile copiilor și acordă tot mai multă atenție ciudaților LGBT.

 10. Securica asta de stătea paznic la usa Doinei Cornea ne explica el acum cum e cu gender fluid? O păzea pe Doina Cornea pentru ca feminism și drepturi egale? Fmm de ipocrit. Marș la băut de pipi cu băieții din spirala

  • Good point!
   Si sa nu vina careva sa spuna ca era soldat si executa ordinul. La trupele de secu era viata dulce si era incorporat acolo numai pe pile si relatii la secu!

 11. Și totuși nu a explicat ce e un bărbat transgen.

 12. Ciudat, cică raportul ăsta e pentru drepturi și libertăți? Progresistii sunt un pic mai șireți decât bolșevicii. Lenin când a propus educația sexuala copiiilor, când a încurajat prin legi toată debandada homosexualior, când toți tinerii comsomolisti trăiau ca la trib în turme de sute de insi, a spus_o cu subiect și predicat de ce o face.
  Vrea sa starpasca societatea burgheza, tradiția și morala creștină, sa promoveze omul nou în societate.
  Ăștia de acum n_au curajul sa recunoască ca nu e despre drepturi și libertăți ci tocmai despre încălcarea flagranta a cutumelor sociale.
  Oricum nici măcar Lenin, Marx și Freud n-au visat ca bărbații vor naște.

 13. Cum putea vota un progresistoid-securist fara copii si cetatean strain al Frantei cu sotie frantuzoiaca, pe model rusesc 🙂
  legebeteii sa se ia de mana cu indienii nomazi si sa se duca in pas alergator spre granitele altor tari, jet

 14. Doar oamenii înțelepți înțeleg și îmbrățișează astfel de principii:
  “să-ţi iubeşti (accepți) aproapele şi să-l ajuţi să-şi trăiască viaţa aşa cum o decide, ATÂT TIMP cât alegerile sale nu fac rău celor din jur.”

  In esența, orice persoană ar trebui să ajungă de una singură la astfel de concluzii, o dată ce evoluează intelectual și spiritual.

  Politicienilor nu le doresc credință, ci le doresc înțelepciune.
  Credința bazată pe superstiții primitive care nu sunt fundamentate de dovezi empirice – naște extremism și ura, plus desparte specia umană, în funcție de religie.
  Știu că mulți vor sări acum cu speculații la adresa mea. Personal, poate că îmi trăiesc viața după principii mai restrictive și tradiționale decât cei de prin biserici (exceptând accesul la informație unde nu mi-am impus nicio limita) – dar asta nu înseamnă că nu sunt tolerantă cu alții.

  Citiți mai mult, faceți un efort să fiți toleranți cu semenii. Oferiți toleranță atât timp cât comportamentul beneficiarilor nu creează suferința altora… moment în care speța ar trebui reglementată prin legi.

  • In momentul in care un copil se naște intr-o familie in care exista o singura femeie, lucru pe care tu îl sustii, chiar sa fie finanțat din taxele mele (deci îmi provoacă suferința mie), ai garantat suferința unui copil și a unei mame inconștiente. Mai mult, garantezi o distopie in care omul va creste copii in utere artificiale. Faptul ca te crezi pe un piedestal moral fata de “inapoiatii” religiosi, dar ești atât de limitată ca nu ai citit nici măcar literatura de baza, cum este A brave new world, denota argumente o aroganta împuțită ce alunga orice om la 10km de mesajul tau. La revedere! Drum bun!

  • Toleranti OK. Dar sa nu ma puna pe mine sa platesc pentru fanteziile lor. Orice deviatie vor, sa-si plateasca din buzunarul lor. Si sa nu vina sa faca propaganda in fata copiilor mei. Toleranta fata de oricine e in regula, dar sa imi vina cu superpersonaje deviante nu e OK.

  • Au ajuns trolii ca Goe sa-si ceara drepturile.
   Vreti ceva: aveti la dispozitie deClic sa vedeti cat de singuri sunteti pe lume.
   Una e sa iti exprimi ideile pe semnatura ta si alta e s-o arzi aiurea p’@ici.
   Cred ca cei mai multi sunt de acord cu Diana. Nu banii sunt problema ci coruptii care pun mâna pe ei fara sa ofere nimic la schimb.

  • @Spârk:
   „Una e sa iti exprimi ideile pe semnatura ta si alta e s-o arzi aiurea p’@ici.” Cu asta ai zis-o, sunt zguduit de asa un adevar care vine de la Spârk!
   Ai facut cumva Fane Gheorghiu, SNSPA cum se numeste acum? Pari un talentat aburitor politic. Vrei sa spui ca toti cei care s-au inscris pe platforma lor au aceleasi opinii ca ale tale? Cei de acolo au unele opinii si initiative cu care sunt de acord, altele cu care nu sunt. Si eu sunt inscris acolo si am semnat pentru cateva initiative care mi s-au parut OK.
   Si mai e ceva: cand cineva imi cere donatii, eu vreau sa vad clar ce s-a donat pana acum si pe ce s-au dus banii. Sunt ITist si stiu ca nu e un capat de lume sa faci asa ceva. Mai mult decat atat, vreau un sistem prin care sa pot verifica faptul ca nu se pot face „minuni”. Stiu si cam cat costa dezvoltarea si operarea unei platforme precum deClic, mai ales in Romanika, unde forta de munca este (inca) ieftina, iar accesul la internet si mai ieftin si ma intreb la ce le trebuie atatia bani. Am primit solicitari de donatii pentru oameni politici/partide si daca citeai „fine print” iti dadeai seama ca le trimiti bani pentru „ce vrea muschii lor”.

  • Spark, unde zice Diana ceva despre bani? V-ati încurcat mesajele de postaci sau sunteți toți analfabeți funcțional și nu sunteți capabili sa înțelegi un text și vedeți “închipuiri”, ca sa îl citez pe nenea căruia nu vreau sa ii fac reclama.

  • john, cu Diana ma stiu din niste comentarii pe alte subiecte.
   Cat despre Goe, daca ar fi fost ITist probabil are impresia ca e si hacher

  • Goe – corect! Contribuabilul trebuie sa beneficieze de dreptul de a alege a) ce cauze si ce proiecte vor finanța taxele lui si b) cum sa-si crească copii si ce influenta sa permită asupra lor.
   Din păcate ultimul drept devine un aspect mai greu de controlat in contextul creat.

   De reflectat: Desi reglementări împotriva discriminării LGBT exista atât in Codul Civil, Codul Muncii si in alte legi specifice, observ ca se promovează exagerat de mult cauza LGBTQ, chiar daca in practica (si in legile menționate mai sus) exista si alte tipuri de discriminări, cu o pondere si impact la fel de mare (discriminări pe baza de aspect fizic, greutate, culoarea pielii, religie, apartenența socială, etc) care cauzează daune financiare si emoționale la fel de mari discriminaților si care NU sunt mediatizate.

  • @Spârk:
   „…daca ar fi fost…” Tu sa fii sanatos, si poate ti se maturizeaza si microencefalul!
   „hacher” nu ma cred. Si nici hacker asa cum probabil ca ai intentionat sa scrii dar nu te-a dus mintea. Nu face parte din deontologia profesiei mele. Faci niste conexiuni demne de Obregia!

  • Goe: In viitor probabil vor fi tari cu toleranta maxima pentru astfel de practici si tari cu toleranta zero, iar oamenii probabil vor începe sa emigreze in funcție de principiile lor. Va plăti țara in care acești oameni au fost contribuabili pentru disconfortul creat cu nevoia de a emigra?
   Nu. La fel cum nu plătește nici România daune celor afectați de corupție si nici romanilor care au fost nevoiți aa emigreze din cauza corupției si a hoților care se lăfăie încălcând legile!

   Si atunci? Ce soluții exista? La chestii din astea trebuie sa-si pună John mintea la contribuție, nu la a împrăștia hate penal.

  • @Diana 𝓡𝓓:
   Nici asta cu emigratia nu e o solutie. Solutia „de facto” este ca sistemul din tara de destinatie te adopta asa cum esti si iti rezolva problemele conform legislatiei lor.
   De ce spun ca nu este o solutie? Mi-ar fi placut sa pot trai in Romania, mai ales ca sunt inca foarte legat de natura de-acolo. La vremea respectiva eram legat si de cultura si de limba, dar acum spun si eu ca Raducioiu: „Come si dice pe Romaneste?” De oameni, din pacate, mult mai putin. Pe vremea cand am plecat, trebuia sa ai cocoasa rezistenta la batele minerilor, nu aveai nicio sansa sa realizezi ceva din munca ci numai din afaceri dubioase si era o mizerie de nedescris. Se pare ca „m-am adunat” cu cine m-am asemanat, pentru ca toti prietenii mei de altadata sunt plecati. Cand mai merg prin tara nu mai am cu cine sa calarim un munte sau sa bem o bere.

  • G4Media, s-a postat al doilea comentariu, dar nu si primul de la ~11:07. Ideile erau conectate.

  • Auzi ma, “hate penal”, da-ma in judecată pentru mesajele mele de aici, sa văd ce iese. Abia astept sa îți văd fata de feminista new age in fata instanței. NU SUNT DE ACORD CA DIN BANII MEI FEMINISTELE RADICALE SA NE EXTIRPE DE PE FATA PĂMÂNTULUI. Consider ca și eu am dreptul sa trec prin “tratament de fertilitate”, sa plătesti TU pentru femei surogat sau utere artificiale și sa îmi crească copiii acolo! VALEA!

  • @Diana 𝓡𝓓: Presupun ca au un algoritm care opreste postarea pe baza anumitor cuvinte pana cand este aprobata de cineva din redactie. Si la ora asta cine crezi ca da meciul Italia-Austria pe postarile noastre? O sa apara maine!

  • @john: Buna asta cu „tratamentul de fertilitate” la barbati! Te-as fi votat Ministru al Sanatatii daca s-ar fi votat acest post si daca ai fi publicat ideea asta cand abia ajunsesem la varsta majoratului! 😀

  • Goe, asta e logica din fițuica: dacă ești singur și nu poți sa faci copii, evident, pentru ca ești SINGUR, trebuie sa ai dreptul la “tratament de fertilitate”. Așadar de ce bărbații ar fi discriminați. Abia astept sa dau in judecată statul roman dacă mizeria asta radical feminista. Mergem spre minunata lume noua. Buna intuiție a avut și Huxley asta.

  • Fii k @Goe… care vede securisti peşte tot.
   Nu ca john care-i duş

  • John – lasa speculațiile răutăcioase!
   E clar ca tu tanjesti după limbaj agresiv si BDSM verbal, si nu are cine sa te satisfacă. Dar fii sigur ca dacă îți fac serviciul asta, te si facturez după!

   Nu, nu o sa-mi pierd timpul târând in instanța un comentator urâcios de pe un forum!
   Prefer sa te plătesc cu aceeași moneda si sa te jignesc:

   “Valea tu, arogant infect, cu percepția ta diforma a realității!
   Esti un hater extremist penal si femeile alea pe care le ataci ar trebui sa te dea in judecata!
   Hate-ul tau extremist este interzis azi tot așa cum trâmbițezi tu ca orientarea lor sexuala si pretențiile lor sunt interzise!

   Dacă te mai prind ca provoci durere emoțională in comentatorii de pe forumul asta prin replicile tale de primata posedata de duhuri rele, te transfer prin cuvinte pe frecvente de care nu ai auzit in viața ta de o sa te f*ta pe rețea neuronală si sistem receptor, in vesnicie, exact acolo unde te doare mai tare! M-ai auzit, nen0rocitule?

   Esti un diavol si pe diavoli nu ii poți combate decât dacă te transformi in diavol! O fiara inzestrata cu limba ascutita si hate care provoacă suferința nesolicitata in alții merita ce-ți dau acum!
   Cine izda matii te-a invitat sa postezi mizerii cu Ad Hominem sub comentariul meu, handicapatule?

   Nu am zis ca sunt un înger. In dimensiunea aceasta spațiu-timp în care materia vibrează pe frecvente intre iad si rai (+ 1000 Hz in unde ale creierului si 528 Hz bioenergetic) sunt si înger si demon, si dau fiecăruia ce are nevoie. Tu mi-ai cerut insulte!
   Iată-le. Ia-le si formează-te, Ioane!”

  • John, ai putea fi dat in judecata de CNCD si asociațiile care apăra drepturile LGBT, nu neg.

   Te comporți ca un dictator torționar intolerant care crede ca deține adevarul absolut.
   Lași amprente digitale de hater extremist, nervos, agresiv si periculos! Esti un pericol social si ai nevoie de vizite la psiholog înainte sa mai dai replici oamenilor civilizați!

   Toți oamenii pe care i-ai jignit mai sus sunt comentatorii care imi plac cel mai mult!
   Da, sunt vinovata de păcatul elitismului pentru ca mi-ar place sa trăiesc intr-o societate “ideală” cu intelectuali gen: Tree fitty, Riri, Dragoș, Spark, Cloudfare, Rădulescu Marcel, lili, Sanitarul, Sincer, Scara, Alina M., Area, Vlad (cel cu cravata gen Anonymus) si tradiționaliști gen Avram Iancu (dar mai toleranți) chiar si domnul Goe, ca are spirit critic bun, desi noi am mai avut discuții in contradictoriu in trecut.

   Iar dacă in societatea asta ideală ar trebui sa includ si diversitate, mai degrabă as accepta persoane LGBT discrete care își vad de treaba lor si nu deranjează pe nimeni, fără manifestații, fără tam-tam, decât sa interacționez vreodată cu extremiști, potențiali teroriști ca tine!

   Orice sistem big data analytics te-ar încadra la categoria: potențial ter0rist.
   Iar dacă esti un se curist frustrat care nu a mai făcut demult vizite pe la psiholog, te rog sa reflectezi profund la conținutul Art 27/ Legea 51/91 înainte sa mai postezi mizerii pe acest forum.

  • Spark – ai dreptate, consumăm prea mult timp cu spețe cu care nu avem tangență directă, în loc să ne concentrăm pe problemele principale.

   Goe – nimic nu s-a schimbat în țara față de cum ați lăsat-o. “Dubioseniile” în afaceri continuă și niciun profesionist cu moralitate nu cred că ar vrea să se mânjească cu asemenea mizerii.

   În Romania cam toată lumea care mișcă ceva notabil a îmbrățișat corupția -înșelăciunea – dubioseniile (CID) ca modus operandi.
   Majoritatea joacă pe principiile concurenței neloiale și prin trafic de influentă. Ce minuni credeți ca se pot întâmpla in țara asta când 30% sunt corupți si 40% coruptibili?

  • Candva combaterea „concurenței neloiale” era printre obiectivele Poliției… acum nu mai e sau oricum politistii se prefac ca nu o vad.
   Eu am incercat sa-i intind o mana de ajutor lui @john… dar, nu cred ca mai vede altceva…
   @goe:… spune ITistule… unde crezi ca se afla fizic comentariile astea ale noastre?

  • Diana, îți văd balele de turbare la gura in timp ce citesti și scrii comentarii pe site-ul asta. Citește comentariul pe care l-ai scris și uita-te in oglinda. N-am zis nimic de LGBT in nici un comentariu, dar vezi cai verzi pe pereți. Aici e vorba despre DREPTURILE MELE, extremista feminista lesbiana. MARȘ!

 15. A fost un moment in Germania cand homosexualii care conduceau batalioanele de asalt SA pregatisera o lovitura de stat ca sa preia ei intreaga putere. Numai ca Hitler a aflat si i-a casapit pe lideri intr-o noapte din 1934, „Noaptea cutitelor lungi”. Peste liderul SA, Ernst Rohm, a intrat chiar Hitler si l-a gasit in pat cu partenerul lui.
  Lumea sa stie ca astfel de intentii de preluare a Puterii, acum pe plan global, trebuie privite cu ingrijorare.

 16. Mai julien paronul tau Macron cu partidul lui a obtinut un scor dezastru acum o saptm la alegerile regionale…tocmai pentru aceste prostii care le sustinea…tot asa si voi ,alogeni din usr plus,la alegetile din 2024 o sa deveniti neinsemnati…asa ca mai linge unde poti ,cat mai poti,…ca devii minuscul….

 17. Wă, securică de la 215, s-au terminat problemele reale și te-ai apucat să negociezi biologia? Lasă dreacu deviații ăștia să facă ce vor ei, pe banii lor, nu trebuie să iriți restul de 99% dintre oameni că niște jeguri au mult mai multe drepturi în lumea albă decât oriunde altundeva. Lasă-i în durerea lor și închide-le gura când încep cu cereri retardate. Știi, cum se zice: „And then one day, for no reason at all, people voted H into power”. Tu și restul de scursuri plususeriste, nu mai împingeți pendulul prea mult într-o parte, că reacția n-o să-l aducă din nou în zona neutră.

 18. Nici macar canalia Mengele nu a putut gandi asemenea monstruozitati.

 19. Cat de tampiti pot fi cei care cred ca, de maine, barbatii pot sa nasca si voteaza ca niste cretini, de teama ca nu cumva sa se intample asa ceva??
  Ca si cum dupa ce aceasta lege a trecut, maternitatile vor fi pline de barbati insarcinati.
  Pun pariu ca toti tampitii care au comentat aici habar n-au despre ce este vorba.
  Iar G4 media nu face nimic , absolut nimic ca sa-i lamureasca pe prostanaci.
  Rusine!

 20. Nu imi place Ciolos si nici agenda asta cu destramarea naravurilor crestin ortodoxe eu team facut eu te omor si bataie e rupta din Rai dar….
  Raportul Matic e despre securitatea sexuala a femei si dreptul ei la viata.
  In raport se face referire si la cei care isi schimba sexul si dreptul lor similar la securitate si tratament egal ca viitoare femei….
  Adica o particica mica din populatia europeana o problema neglijabila a fost mentionata in text si ei au sarit ca opariti de parca ar dori reinventarea Inchizitiei sau a cruciadelor pentru recastigarea sufletelor de legetebei si neomarxisti rataciti.
  Nu obliga nimeni pe barbatii daco geti sa faca copii sau sa alapteze cum am citit ca a postat un nenea pe net.
  Raportul ala vorbeste de elemente esentiale ingrijiri sexuala femei si obligatia statelor de a reduce costul lor sau a oferi gratuit celor sub pragul sarciei aceasta categorie de produse.
  Totul in scopul unei femei europene santoase capabile sa aiba grija de familia ei.
  Rusine Mandei ca a absentat celor care nu au votat de la PSD adica sunt un fel de Ponta ca prim ministur da ca parlamentar nu.
  Legat de cei care au votat contra sa le explice nevestelor care parte din text ia deranjat si daca afecta cu ceva problema sanatatii femei in general.
  A fost o chestie politic retrograda nemultumiti ca au bagat si segmentul cu transgenderi.
  Nu sunt de acord cu transgenderii din sport deveniti olimpiti e o pervertire a spiritului olimpic.
  Nici cu mersul transgenderului adolescent la WC fetelor daca nu a incheiat procesul de tranzitie.
  Dar pana la a le nega existenta,drepturile si a le impune restrictii e drum lung similar cu un time travel demn de perioada sclaviei tiganilor/negrilor/zvasticii si altor pacate umane.

 21. @Slina M. Doamna, sunteți într-o grava eroare. Penelistii au votat în Marea majoritate împotriva. Rog verificați și apoi scuzele de rigoare.

  • Păi asta am zis și eu, că sunt niște mincinoși și pedofili care nu vor să afle copiii cum să se ferească de abuzuri, de-aia sunt anti-educație sexuală și anti-informare despre normalitatea se a fi lgbt (am demonstrat în alt comentariu că e normal ca orice regulă să aibă excepții, așa funcționează natura).

   După cum vezi, nu i-am suspectat pe fariseii pnl de prea multă umanitate, ci dimpotrivă. Ar fi și culmea să-mi cer scuze de la niște acoperitori ai incestului din familiile lor pretins creștine.

 22. Cu respect, Noi am citit documentul si chiar aceasta a votat „RENEW” Europa. Dacian Ciolos deseori posteaza despre LGBT pe social media.

 23. Poftim?! Pe mine ma deranjeaza LGBT-ul si nu suntem supusi unui referendum. Pe langa asta, cum poti te autointitulezi crestin daca incalci orice regulament crestin? In Biblia e considerat un pacat LGBT-ul. G4media, daca nu-mi publici comentariile decente voi parasi site-ul!

 24. @john
  Ce ar zice Domnu de manifestarea ta usor malefica?

  Inteleg ca avem toti cutiutele noastre. Da a ta care e?
  Tu esti chipul si asenanarea cui? Nu incepi sa semeni un pic cu aia care omoara necunoscuti pe strada ca le zice “credinta” lor ca sunt infideli lu Domnu?

  • TU trăiești intr-o cutie in care o opinie care spune următoarele: politicul intervine in viața sexuală a societății, la nivelul la care din banii mei îmi impune sa finanțez ideea ca femeile sa se poată înmulți fără bărbați și bărbații sa nu aibă nici o forma de a se înmulți pe planeta. TREZIREA!!!!!

  • John – lasa speculațiile răutăcioase! Esti zero barat la genetica, biologie si logica si n-ai înțeles nimic din acel raport, troll diabolic ce esti! Nu reiese de niciunde cumulul de aberații pe care le propagi tu pe aici, diavole!

   E clar ca tu tanjesti după limbaj agresiv si BDSM verbal si nu are cine sa te satisfacă. Dar fii sigur ca dacă îți fac serviciul asta, te si facturez după:

   Valea, arogant infect, cu percepția ta diforma a realității!
   Esti un hater extremist penal si femeile alea pe care le ataci ar trebui sa te dea in judecata!
   Hate-ul tau extremist este interzis azi tot așa cum trâmbițezi tu ca orientarea lor sexuala si pretențiile lor sunt interzise!

   Dacă te mai prind ca provoci durere emoțională in comentatorii de pe forumul asta prin replicile tale de primata posedata de duhuri rele, te transfer prin cuvinte pe frecvente de care nu ai auzit in viața ta de o sa te f*ta pe rețea neuronală si sistem receptor, in vesnicie, exact acolo unde te doare mai tare! M-ai auzit, nen0rocitule?

   Esti un diavol si pe diavoli nu ii poți combate decât dacă te transformi in diavol! O fiara inzestrata cu limba ascutita si hate care provoacă suferința nesolicitata in alții, cum faci tu, merita ce-ți dau acum!
   Cine izda matii te-a invitat sa postezi mizerii cu Ad Hominem sub comentariul meu de mai sus, handi capatule?

   Nu am zis ca sunt un înger; sunt si înger si demon, si dau fiecăruia ce are nevoie. Tu mi-ai cerut insulte! Iată-le. Ia-le si formează-te, Ioane!

   !! G4, de ce publicati comentariile acestui animal posedat de duhuri rele si nu si replicile celor pe care acest nen0rocit ii ataca?

  • @john
   Ai evitat intrebarea. Am inteles care e cutia mea, a ta care e? Cum vede Domnu ura ta?

   Nici nu realizezi ca manifestarea ta publica este impunere politica a sexualitatii. Ca sa intelegi: tu vrei sa fie lucrurile cum vrei tu ca nu iti convine altfel si deci trebuie impus cum vrei tu. Astfel ai decis sa faci campanie politica legata de ce vrei tu da fie interzis ca sa ti se para tie ca iti convine realitatea.

 25. In concluzie discutia e despre un femee care se vrea barbat dar totusi ar vrea sa nasca un copil ca orice femeu? Poate sa ma lamureasca cineva, că e confuzant ? Si pe cine afecteaza asta in afara de copilul rezultat ? Toate tratamentele alea ca sa fie barbat inainte de alte tratamente pentru a redeveni femee dar doar partial pe partea de nastere nu au efecte asupra fatului ? Sunt eco si bio ? Important e sa nu bea+ fumeze in timpul sarcinii no ? Ca femeul e stapan pe corpul lor. Numai copilul nu e nimic. Dar psihologic cum o fi pt copilul ala crescut de niste sever confuzati ? Cum o sa trateze el la bac genul feminin masculin neutru? Sa schimbam gramaticul caci e discriminatori. Exista copii abuzati deci hai sa nenorocim o noua categleie de copii. Super logica Daciane, ai bagat ceva mindfulness.

 26. Pentru cei care nu stiu ce e rau si ce e bine, e totuna.

 27. Aştept cu nerăbdare momentul în care Cioloş va purta o sarcină în cavitatea bucală. Ar fi interesant, de asemenea, momentul inseminării.

 28. Dacian Julien, ai votat sau nu, aceasta-i întrebarea ? Și atunci de ce ne mai amețești cu vorbe goale ? Vrei să păcălești la infinit, jongleorule, ești setat pe genul ăsta de ” politică „. Pentru tot ce ești și tot ce faci, te disprețuiesc profund.

 29. Partidul lui Ciolos si Momentum sub sigla Renew Europe!!!!
  Renew Europe inseamna fascism total sub numele libelarismului.

 30. Oare bărbații ăștia care” vor naște” își vor hrăni pruncii la sân cu lapte matern sau patern😂😂😂😭😭
  Nici în 5000 de ani!
  Dacă faci transplant de ovare și de uter nu prea mai ești bărbat cu tot femeie!
  Ce lume cu susul în jos se arată la orizont😱😱😱😱

 31. Ce ii mai place romanasului comentac sa dispretuiasca public.
  Dar in acelasi timp cu foarte multa grija pt psihologia copilului.. da sa nu cumva sa invete cineva adolescentu care e treaba cu nevoile si pornirile varstei, ca subt murdare si trebuie extirpate violent.

  Iar aceasta problema cu diversitatea culturala pe care o au unii, e foarte interesanta. E ca si cum omu s-a nascut cu haine pe el si vorbeste genetic limba pe care o vorbeste. Nu se intampla in nici un caz treaba adta din generatii peste generatii de diversitate culturala. Nu domnule.

  Bravo bai societate. Numaru 1!

 32. Dincolo de alte mizerii, este grotesc cum un om care nu cunoaste Sf Scriptura si crestinismul, sustine cu ipocrizie ca este crestineste ceea ce este un afront adus Noului Testament.

 33. Raportul Matic este despre drepturile femeilor la sanatate in viata lor sexuala si reproductiva. E greu, dar nu imposibil sa vorbesti si despre drepturi financiare, in aceasta speta, intr-o Europa in care exista state unde femeia nu este stapana corpului ei (Polonia).
  E greu, f greu sa dezbati aceste subiecte intr-o Europa unde, pe alocuri, procrearea medical asistata este considerata blasfemie, iar penetrarea penis-vagin (cand penisul decide), o virtute. Ma intreb daca nu cumva cei ce gandesc ca femeia nu trebuie sa fie responsabila de corpul pe care-l poseda, maine nu vor spune ca violatorii nu trebuie pedepsiti ?! Am exagerat, desigur, tocmai ca sa demonstrez ca se pot face speculatii in toate directiile si ca discursul acelui leader pnlist este o aberatie abjecta.
  Acum toata lumea a citit acel raport si s-a lamurit ca nu exista nicio trimitere la « barbati insarcinati ». Astfel de declaratii ne arata inca o data cat de dobitoci sunt unii alesi ai nostri. Da, este vorba la articolul sau punctul N despre drepturile transgenderilor la asistenta medicala la capitolul reproducere. Pai daca au organe care sa le permita gestatia, de ce sa n-o faca ? In lumea animala sunt multe exemple. Nu putem interzice un instinct la om sau alt animal, deci nici pe cel al maternitatii. Privind asistenta financiara, ar fi disciminatoriu sa abordam problema originii, o sarcina este o sarcina, indiferent cine o poarta.

  PS Pe mine ma ingrijoreaza un fenomen din ce in ce mai simtit in societatea noastra – apropierea ideologica din ce in ce mai vizibila intre partidele de dreapta conservatoare, populiste (multe in PPE) si extrema dreapta.
  Discursurile extremei drepte s-au modificat in ultimul timp, nu mai sunt atat de virulente, urmariti-o pe Marin Le Pen sau Vlaams Belang (Belgia), dar asta este doar de fatada, in fond au ramas aceiasi.
  Democratii conservatori de dreapta, partidele crestine simt ca pierd teren in fata extremei drepte « modernizate, cosmetizate » si alearga spre ei.
  Aceste partide de extrema dreapta si dreapta conservatoare au bagat sume imense in campania din Polonia impotriva IVG ului.

 34. Parlamentarilor Europei au rezolvat toate problemele, atât le-a rămas: să stea cu sexul pe limbă!

 35. Sa supărat rău de tot mister ciolos ca el nu a mancat usturoi și nici gura nu-i pute !!! Dar este o vorba până nu faci foc nu iese fum !

 36. Documentul nu se referă la bărbați ci la bărbați transcend adică la femei care juridic au statut de bărbați. Este o manipulare odioasă ceea ce se face titrând că bărbații pot naște.

 37. Cat de inapt sa fii sa comentezi despre un raport pe care nu l-ai citit? Auzi și la mine, comentează unii care nu au citit 25 de pagini succesive toata viata. Pretenții neomarxiste, sa citești, Doamne ferește, iti strici ochii și obosești mintea. Mai bine bei o bere și bagi un Guță.

 38. Este f. clar ce s-a votat. Dar dacă ești cârcotași sau plătit ca sa rastalmacesti evidenta nu te împiedică nimic sa o faci. Poate doar conștiința, dacă o ai. S-ajuns a se pomeni aici și de biserica(și ca veni vorba: de ce biserica, cel mai mare SRL din România, nu plătește IMPOZIT, ca orice firma cât de mica ar fi), despre bărbați care nasc(cârcotașii înțeleg perfect ce anume s-a votat,dar trebuie și ei sa imbarlige mințile celor dispuși sa creadă prostiile lor), despre femei singure care inloc sa folosească metoda lăsată deD-zeu, recurg la metoda în vitro. Fata mea are soț dar nu poate avea copii și sufera enorm. A recurs la metoda înseminării. Foarte costisitoare, traumatizanta și complicata. E îngrozitor prin ce trece o femeie ca să poată avea un copilaș pe are și-l dorește din toată inima. Și voi luați în derâdere o metoda lăsată și eadeD-zeu