G4Media.ro

Ciolacu: Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile…

sursa foto: Pexels

Ciolacu: Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile cu mai puţin de 15.000 de locuitori. Toţi cei care nu-şi mută urgent aparatele rămân fără licenţă

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, în şedinţa Executivului, că Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile cu mai puţin de 15.000 de locuitori iar toţi cei care nu-şi mută urgent aparatele rămân fără licenţă. ”Vrem să curăţăm rapid de păcănele 90% dintre localităţile ţării urmând să facem regulile pentru cele 10% rămase în acest moment”, a mai spus premierul, transmite News.ro.

”Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile cu mai puţin de 15.000 de locuitori. Toţi cei care nu-şi mută urgent aparatele rămân fără licenţă, conform unui anunţ transmis deja de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc”, a spus premierul Ciolacu în şedinţa de Guvern.

”Nu vom tolera vreo întârziere, fiindcă vrem să curăţăm rapid de păcănele 90% dintre localităţile ţării urmând să facem regulile pentru cele 10% rămase în acest moment”, a mai spus şeful Executivului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...