G4Media.ro

Ciolacu, după vizita la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani: Se intră…

Ciolacu, după vizita la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani: Se intră într-un ritm mare de dezvoltare. Nu poţi să ai un ritm mare de dezvoltare fără învăţământ şi fără sănătate

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, după vizita pe care a făcut-o sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf.Pantelimon Focşani, că se intră într-un ritm mare de dezvoltare. Şeful Executivului a adăugat că „nu poţi ai un ritm mare de dezvoltare fără învăţământ şi fără sănătate”, transmite News.ro.

„Am fost zilele acestea şi la Iaşi şi la Piatra Neamţ. La Iaşi au început lucrările pentru noul spital regional, la Neamţ s-a semnat contractul prin PNRR pentru noul spital judeţean. Am fost şi la Bacău, unde tot prin PNRR este făcut un Pavilion Municipal lângă spitalul judeţean şi cred că abordarea corectă este să fie o singură unitate spitalicească, unde tot efortul, chiar dacă este de la primărie, cât şi de la consiliul judeţean şi făcut într-o singură investiţie, aşa cum am văzut şi la Oradea. Acum avem de închis la Focşani, la Vrancea, o investiţie de 200 de milioane, iar în perioada următoare, toată investiţia este deja prinsă pe BEI în Acordul semnat de Guvernul României şi Banca Europeană de Investiţii. La fel şi spitalul din Botoşani”, a declarat Marcel Ciolacu, după vizitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf.Pantelimon Focşani.

Prim-ministrul a mai spus că nu poţi avea dezvoltare fără educaţie şi sănătate şi nici pretenţii ca românii să se întoarcă în ţară, dacă nu le oferi locuri de muncă bine plătite şi dacă nu faci investiţii care vin la pachet cu infrastructura.

„O să vină şi Centrul de Excelenţă pe învăţământul dual aici şi automat, cu finalizarea A7 şi, după cum bine ştim, primul tronson pe care încercăm să îl dăm în circulaţie până la sfârşitul anului, anume Buzău-Focşani, până la 148 km anul acesta, urmând să fie făcută joncţiunea până în capăt şi cu A8. Se intră într-un ritm mare de dezvoltare. Nu poţi ai un ritm mare de dezvoltare fără învăţământ şi fără sănătate. Nu poţi să ai pretenţii să se întoarcă românii acasă, dacă nu ai locuri de muncă bine plătite, investiţii. Investiţiile nu vin decât la pachet cu infrastructura. Cu adevărat cele mai multe investiţii au venit în această perioadă în Moldova şi cu certitudine că acest ritm va fi continuat”, a mai spus Ciolacu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Declarația aceasta este cumva o glumă nereușită?

  Guvernarea partidului pe care îl conduce merge întocmai în direcția opusă celei despre care vorbește Ciolacu.

 2. Covrigare, mai du-te bă dreaqu.

 3. Ati remarcat sursa de finantare? BEI – Banca Europeana de Investitii; adica bani cu imprumut, pe care ii vor returna generatiile viitoare. Cand erau bani alocati in PNRR pentru aceste spitale …

 4. „Nu poţi să ai un ritm mare de dezvoltare fără învăţământ”

  Sa vezi ca Ciolacu se inscrie din nou la liceu, si isi da chiar si bac-ul! Daca a reusit Piedone, sigur poate si el!

 5. Cred că a vrut să zică :”ritm mare de pesedizare…”, după modelul:
  „Cine pesedizează azi un ou, mâine va pesediza un b0u…”

 6. Pentru cine ține discursurile astea? Poate doar pentru prepotentul care l-a numit PM. Aceste e mândru de el și fericit nevoie mare de el.

 7. dar cine a ‘guvernat’ tara asta pina acum, bai putzoiule?

 8. Vorbește silfida aterizată de pe Marte, care n-are nici în clin, nici în mânecă cu ce s-a întâmplat în România în ultimii 35 de ani. Du-te și cară navete de Pepsi, băi covrigare, că de altceva nu ești bun.