G4Media.ro

Ciolacu: Am luat act de propunerea Ministerului Justiţiei privind instituirea pragului de…

Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Ciolacu: Am luat act de propunerea Ministerului Justiţiei privind instituirea pragului de 9.000 de lei pentru abuz în serviciu / Coaliţia va susține propunerea specialiștilor din Minister

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că a luat act de propunerea Ministerului Justiţiei privind instituirea unui prag de 9.000 de lei la infracţiunea de abuz în serviciu, iar coaliţia de guvernare va susţine propunerea venită din partea specialiştilor de la Minister.

„Am luat act de răspunsul Ministerului Justiţiei la solicitarea pe care am făcut-o şi de propunerea privind instituirea unui prag de 9 mii de lei în ceea ce priveşte abuzul în serviciu. Coaliţia de guvernare va susţine propunerea venită din partea specialiştilor din Ministerul Justiţiei. Am discutat şi cu premierul Ciucă şi ne vom însuşi amendamentele la această lege”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Președintele PSD solicitase anterior ca Ministerul Justiţiei să prezinte public o variantă de reglementare adecvată pentru pragul valoric la abuzul în serviciu, în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, cu recomandările Comisiei de la Veneţia şi cu opiniile specialiştilor în drept, relatează Agerpres.

Senatul a adoptat, în şedinţa de plen de miercuri, proiectul de lege al Guvernului pentru modificarea Codului penal şi a altor acte normative, pentru punerea în acord cu decizii ale Curţii Constituţionale, prin care pragul pentru abuzul în serviciu, care se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani, se stabileşte la 250.000 de lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Știe cineva cât ar valora in zilele noastre baxul cu 50 de cartușe de BT cartonat, având în vedere că în p-ța „Dacia” din fața Palatului Comunal se vindea pe vremuri cu un pol pachetul?
    PS. 8999 lei? Am calculat corect?

  2. Da 1 leu nu era mai bun? Dacă furi un leu tot hoț te numești. Oriunde în lumea asta hoțul este hoț . Nu politician…

  3. Spurcat „revoluționar” hoț, acest Ciolanu !

  4. băi mafiotii drequ…explicati de ce ok sa furi 2000 de euro…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

  5. Acest COTCAR , seful hotilr se vrea si presedinte . Cit de timpiti ne crede ?
    Unei persoane cu dizabilitati medii ii maresre indemnizatia cu 61 de leu dar ei au dreptul la furat pina la 9000 lei . Ce sa mai crezi despre acesti indivizi ?